Instructieboekje, auto handleidingen

Interieurverlichting, voor

N.B.:  De schakelaars van de interieurverlichting vooraan bevinden zich in de dakconsole. De exacte locatie van elke knop op de dakconsole is afhankelijk van de kenmerken van uw voertuig.

N.B.:  Druk op de vereiste knop om de portierfunctie uit te schakelen wanneer u een portier opent. Als de portierfunctie is uitgeschakeld en u een portier opent, blijven de instapverlichting en de portierlampen uit. De controlelamp brandt geel als de portierfunctie is uitgeschakeld.

N.B.:  Druk opnieuw op de knop om de portierfunctie weer in te schakelen. Als de portierfunctie is ingeschakeld en u een portier opent, gaan de instapverlichting en de portierlampen branden. De controlelamp brandt blauw als de portierfunctie is ingeschakeld.

Type 1

Type 1

Type 2

Type 2 

  1. Alle lampen aan.
  2. Portierfunctie.
  3. Alle lampen uit.
  4. Individuele plafondverlichting.

Type 3

Type 3 

  1. Portierfunctie.
  2. Alle lampen aan.
  3. Individuele plafondverlichting.

N.B.:  U kunt afzonderlijke kaartleeslampen onafhankelijk inschakelen door op een kaartlens te drukken.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Interieurverlichting

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Interieurverlichting achteraan

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Werking van het systeem (parkeermodus)

    Schakel de slimme parkeerhulp in De selectiehendel moet in stand D (rijden) of N (neutraal, hoger dan 5 km/h) worden gezet. Parkeermodus selecteren (Optioneel) Zoek een parkeerplaats (rijd langzaam naar voren) (Optioneel) Zoeken voltooid (automatisch zoeken met sensor) Bediening van het stuurwiel Schakel volgens de aanwijzingen op het LCD scherm. Rijd langzaam en bedien het rempedaal. Parkeren voltooid Wijzig indien nodig zelf de positie van de auto.