Instructieboekje, auto handleidingen

Invoeren van letters en cijfers

■ Invoermodus Letters en cijfers kunnen worden ingevoerd via het scherm.

  1. Draai de bedieningsknop om het gewenste karakter te selecteren en druk op de bedieningsknop om het karakter in te voeren.
  2. Wanneer deze indicator wordt weergegeven, kunt u de invoervelden wijzigen door de bedieningsknop naar voren te bewegen.
  3. Wanneer deze indicator wordt weergegeven, kunt u het karaktertype wijzigen door de bedieningsknop naar rechts te bewegen en vervolgens het gewenste karaktertype te selecteren.
  4. Hiermee kunt u de karakters een voor een wissen. Houd deze geselecteerd om alle karakters te wissen.
  5. Hiermee kunt u de invoer van de gegevens voltooien.

Basishandelingen

■ Invoerveldmodus Wanneer u in het invoerveld staat, kunt u de cursor naar de gewenste positie bewegen.

  1. Draai de bedieningsknop om de cursor naar links of rechts te bewegen.
  2. Wanneer deze indicator wordt weergegeven, kunt u de cursor naar het rechter invoerveld bewegen door de bedieningsknop naar rechts te bewegen.
  3. Wanneer deze indicator wordt weergegeven, kunt u de cursor naar het linker invoerveld bewegen door de bedieningsknop naar links te bewegen.
  4. Wanneer deze indicator wordt weergegeven, kunt u naar de invoermodus overschakelen door de bedieningsknop naar achteren te bewegen.

Basishandelingen

■ Bij gebruik van het scherm

  • Mogelijk reageert de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem bij zeer lage temperaturen traag.
  • Als de temperatuur van het scherm laag is, kan het scherm donker zijn of iets trager reageren dan normaal.
  • Met een zonnebril op is het scherm soms moeilijk afleesbaar. Probeer het scherm af te lezen onder een andere hoek, stel het display in op het scherm "Display" of zet uw zonnebril af.

■ Gebruik van mobiele telefoons Mobiele telefoons kunnen storingen veroorzaken die hoorbaar zijn via de luidsprekers als het audiosysteem ingeschakeld is

WAARSCHUWING

■ Gebruik van de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem Wees bij extreme temperaturen extra voorzichtig bij de bediening van de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem, aangezien deze door de temperatuur in de auto zeer heet of koud kan worden.

 

OPMERKING

■ Voorkomen van storingen in de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem

  • Zorg ervoor dat de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem niet in aanraking komt met etenswaren, vloeistoffen, stickers of brandende sigaretten, om te voorkomen dat de bedieningsknop verkleurt, een vreemde geur afgeeft of defect raakt.
  • Oefen geen grote kracht uit op de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem, anders kan hij verbuigen of breken.

■ Voorkomen van ontlading van de 12V-accu Laat, als het hybridesysteem is uitgeschakeld, het audiosysteem niet langer ingeschakeld dan noodzakelijk is.

■ Voorkomen van schade aan het audiosysteem Mors geen drank of ander soort vloeistof over het audiosysteem.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bedieningsknop Lexus display-audiosysteem

    Door gebruik te maken van de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem, kunt u het audiosysteem, handsfree-systeem, enz. bedienen. Weergeven van het scherm "Bron" of het audiohoofdscherm. Weergeven van het scherm MENU. Terugtoets.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Stuurwieltoetsen audiosysteem

    Sommige functies van het audiosysteem kunnen worden bediend met behulp van de toetsen op het stuurwiel. De werking kan verschillen afhankelijk van het type audiosysteem of 10,3 inch display. Raadpleeg de handleiding van het audiosysteem of 10,3 inch display voor meer informatie.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Functies die zijn opgenomen in het LDA-systeem

    Werking Lane Departure Alert Wanneer het systeem vaststelt dat de auto de rijstrook dreigt te verlaten, wordt een waarschuwing weergegeven op het multi-informatiedisplay en klinkt de waarschuwingszoemer of trilt het stuurwiel om de bestuurder te waarschuwen.