Instructieboekje, auto handleidingen

ISOFIX kinderzitjes

Stoelposities  Gewichtsgroepen 
0+ 
Naar achteren gericht  Naar voren gericht  Naar achteren gericht 
-13 kg 9-18 kg
Passagiersstoel vooraan  Maatklasse  Niet uitgerust met ISOFIX 
Stoeltype 
Achterste zitplaats opzij, ISOFIX  Maatklasse  C, D, E1  A, B, B11  C, D1 
Stoeltype  IL2  IL2, IUF3  IL2 
Middelste zitplaats achterbank  Maatklasse  Niet uitgerust met ISOFIX 
Stoeltype 

IL Geschikt voor bepaalde ISOFIX kinderzitjes van de categorie semi-universeel. Raadpleeg de voertuigaanbevelingslijst van de fabrikant van de kinderzitjes.

IUF Geschikt voor ISOFIX naar voren gerichte kinderzitjes van de categorie universeel goedgekeurd voor gebruik in deze gewichtsgroep en ISOFIX maatklasse.

1De ISOFIX-gewichtsklasse, zowel voor universele als semi-universele bevestigingssystemen voor kinderzitjes, wordt bepaald door de hoofdletters A tot G. Deze letters staan vermeld op het ISOFIX-kinderzitje.

2Ten tijde van publicatie is de aanbevolen groep O+ ISOFIX kinderzitjes de Britax Romer Baby Safe. Neem contact op met uw dealer voor de recentste informatie over onze aanbevolen kinderzitjes.

3Ten tijde van publicatie is de aanbevolen groep 1 ISOFIX-kinderzitjes de Britax Romer Duo. Neem contact op met uw dealer voor de recentste informatie over onze aanbevolen kinderzitjes.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Plaatsing kinderzitje

    WAARSCHUWINGExtreem gevaar! Gebruik een naar achteren gericht kinderveiligheidszitje nooit op een stoel die beschermd wordt door een ervoor aangebrachte actieve airbag! Het kind kan dodelijke of ernstige verwondingen oplopen. Als u een kinderzitje met steunpoot gebruikt, dan moet de steunpoot stevig op de vloer rusten.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Kinderzitjes I-formaat  

    -  Passagiersstoel vooraan  Zitplaatsen op de linker- en rechterachterbank  Middelste zitplaats achterbank  Bevestigingssystemen kinderzitjes I-formaat  X  I-U  X 

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Lading en bagage

    Lees onderstaande informatie over voorzorgsmaatregelen, laadvermogen en belading zorgvuldig door: WAARSCHUWING■ Zaken die niet in de bagageruimte vervoerd mogen worden De volgende zaken kunnen brand veroorzaken als ze in de bagageruimte vervoerd worden: Jerrycans met benzine Spuitbussen