Instructieboekje, auto handleidingen

Kleine lakschade repareren

Lakbeschadigingen door steenslag of kleine krasjes moeten zo spoedig mogelijk worden hersteld. Een reeks van producten is beschikbaar bij een erkende dealer.

Verwijder vuil zoals uitwerpselen van vogels, bomensap, insectenresten, teervlekken, wegenzout en industriële neerslag alvorens steenslagschade te repareren.

Lees de instructies van de fabrikant en volg deze op alvorens de producten te gebruiken.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Leren stoelbekleding reinigen

    N.B.:  Voor het reinigen van leren instrumentenpanelen en binnenbekledingen volgt u dezelfde procedure als bij het reinigen van leren stoelen.Om schoon te maken, neemt u het oppervlak af met een zachte, vochtige doek en mild zeepsop. Droog het gebied met een schone, zachte doek. Voor het reinigen en verwijderen van vlekken, zoals afgegeven kleuren, gebruikt u Motorcraft Premium Leather and Vinyl Cleaner of een commercieel verkrijgbare leerreiniger voor autobekledingen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Wielen reinigen

    N.B.:  Breng geen chemisch reinigingsmiddel aan op warme of hete velgranden en wieldeksels. N.B.:  Heavy-duty reinigers of chemische reinigingsmiddelen in combinatie met borstelbewegingen voor het verwijderen van remmenstof en vuil kan na verloop van tijd leiden tot slijtage van de blanke lak. N.B.:  Gebruik geen reinigingsmiddelen op basis van waterstoffluoride of sterk bijtende reinigingsmiddelen, staalwol, brandstoffen of sterke oplosmiddelen voor huishoudelijk gebruik.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Inschakelen van het grootlicht

    Druk bij ingeschakelde koplampen de hendel van u af om het grootlicht in te schakelen. Door de hendel weer in de middenstand te zetten, wordt het grootlicht weer uitgeschakeld. Trek de hendel naar u toe en laat deze meteen weer los om één keer met het grootlicht te knipperen.