Instructieboekje, auto handleidingen

Leren stoelbekleding reinigen

N.B.:  Voor het reinigen van leren instrumentenpanelen en binnenbekledingen volgt u dezelfde procedure als bij het reinigen van leren stoelen.

Om schoon te maken, neemt u het oppervlak af met een zachte, vochtige doek en mild zeepsop. Droog het gebied met een schone, zachte doek.

Voor het reinigen en verwijderen van vlekken, zoals afgegeven kleuren, gebruikt u Motorcraft Premium Leather and Vinyl Cleaner of een commercieel verkrijgbare leerreiniger voor autobekledingen.

N.B.:  Test elke reiniger of vlekkenverwijderaar op een onzichtbaar gedeelte.

Doe het volgende:
  • Verwijder stof en los vuil met een stofzuiger.
  • Reinig en behandel gemorste vloeistof en vlekken zo snel mogelijk.
Gebruik de volgende producten niet, omdat ze het leer kunnen beschadigen.
  • Leerconditioners op basis van olie, petroleum of siliconen.
  • Huishoudelijke schoonmaakmiddelen.
  • Alcoholoplossingen.
  • Oplosmiddelen of reinigers, specifiek bedoeld voor rubber, vinyl en plastics.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Instrumentenpaneelschermen, LCD-schermen en radioschermen

    N.B.:  Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of oplossingen op alcoholische of chemische basis om instrumentenpaneelschermen, LCD-schermen of radioschermen te reinigen.Deze reinigingsproducten kunnen de schermen beschadigen. Reinig het glas van het instrumentenpaneel en het dashboard met een schone, vochtige, zachte doek, en gebruik daarna een schone, droge, zachte doek om deze gebieden te drogen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Kleine lakschade repareren

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Instapverlichting buitenzijde

    De instapverlichting wordt afhankelijk van de door de lichtsensor gesignaleerde hoeveelheid licht geactiveerd om op donkere plaatsen het lokaliseren van de auto en het instappen te vergemakkelijken. Inschakelen Druk op het geopende hangslot van de afstandsbediening.