Instructieboekje, auto handleidingen

Overzicht van de functie

De RSA herkent bepaalde verkeersborden door gebruik te maken van de camerasensor en voorziet de bestuurder via het multi-informatiedisplay van informatie.

Gebruik van de ondersteunende systemen

Als het systeem vaststelt dat de snelheidslimiet wordt overschreden, of wanneer er bijvoorbeeld verboden acties ten opzichte van de herkende verkeersborden worden uitgevoerd, wordt de bestuurder m.b.v. een waarschuwingsdisplay en waarschuwingszoemer gewaarschuwd*.

*: U kunt deze instelling aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

WAARSCHUWING

■ Voordat u de RSA gebruikt Vertrouw niet uitsluitend op het RSA-systeem. De RSA is een systeem dat de bestuurder ondersteunt middels het bieden van informatie, maar het is geen vervanging van het eigen inzicht en de oplettendheid van de bestuurder. Rijd voorzichtig door altijd goed op de verkeersregels te letten.

Onjuist of nalatig rijgedrag kan resulteren in een ongeval.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > RSA (Road Sign Assist)

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Weergave op het multi-informatiedisplay

    Nadat een verkeersbord door de camerasensor is herkend, wordt het op het multi-informatiedisplay weergegeven wanneer de auto het verkeersbord passeert. Wanneer de informatie van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, kunnen er maximaal 3 verkeersborden worden weergegeven. Wanneer andere informatie dan van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, wordt een verkeersbord met de snelheidslimiet of een verkeersbord voor einde van alle verboden weergegeven.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sleutel voor intelligente toegang - Type 2

    De afstandsbediening maakt gebruik van een lithium knoopbatterij van drie volt, CR2450 of soortgelijk. Druk op de ontgrendelknop en trek de sleutelbaard eruit. Draai een dunne munt onder het lipje dat verborgen zit achter de sleutelbaard, om het accudeksel te verwijderen. Plaats een geschikt gereedschap, zoals een schroevendraaier, op de afgebeelde positie en verwijder de accu voorzichtig. Plaats een nieuwe batterij met de + naar omhoog gericht. Plaats het accudeksel en de sleutelbaard terug. Uw auto vinden