Instructieboekje, auto handleidingen

Weergave op het multi-informatiedisplay

Nadat een verkeersbord door de camerasensor is herkend, wordt het op het multi-informatiedisplay weergegeven wanneer de auto het verkeersbord passeert.

  • Wanneer de informatie van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, kunnen er maximaal 3 verkeersborden worden weergegeven.

Gebruik van de ondersteunende systemen

  • Wanneer andere informatie dan van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, wordt een verkeersbord met de snelheidslimiet of een verkeersbord voor einde van alle verboden weergegeven.

Gebruik van de ondersteunende systemen

Er wordt geen verkeersbord voor een inhaalverbod of met de snelheidslimiet met een aanvullend teken weergegeven. Als er echter andere verkeersborden dan die met de maximaal toegestane snelheid worden herkend, worden deze trapsgewijs weergegeven onder het verkeersbord met de maximaal toegestane snelheid.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overzicht van de functie

    De RSA herkent bepaalde verkeersborden door gebruik te maken van de camerasensor en voorziet de bestuurder via het multi-informatiedisplay van informatie.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Soorten herkende verkeersborden

    De volgende soorten verkeersborden, inclusief elektronische verkeersborden en knipperende verkeersborden, worden herkend. Niet-officiële (niet aan het Verdrag van Wenen voldoende) of recentelijk geïntroduceerde verkeersborden worden mogelijk niet herkend.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Telefoonstand

    Bellen met behulp van de stuurwieltoetsen ❈ De functies in het voertuig wijken mogelijk af van deze op de afbeelding. Schakelt het audiovolume uit. Druk op de toets om de audiobron te wijzigen FM AM CD USB (iPod®) AUX My Music (mijn muziek) BT Audio (Voor RDS model) FM1 FM2 FMA AM AMA CD USB (iPod®) AUX My Music (mijn muziek) BT Audio. Wordt gebruikt om het volume te regelen. Kort indrukken Bij kort indrukken in het telefoonscherm wordt het scherm et de oproepgeschiedenis geopend Bij kort indrukken in het scherm met de toetsen wordt een oproep gestart Bij kort indrukken in het scherm met binnenkomende oproepen, wordt de oproep beantwoord Bij kort indrukken tijdens oproep in wacht, wordt naar de oproep in wacht geschakeld