Instructieboekje, auto handleidingen

Soorten herkende verkeersborden

De volgende soorten verkeersborden, inclusief elektronische verkeersborden en knipperende verkeersborden, worden herkend.

Niet-officiële (niet aan het Verdrag van Wenen voldoende) of recentelijk geïntroduceerde verkeersborden worden mogelijk niet herkend.

Gebruik van de ondersteunende systemen

*1: Als de richtingaanwijzers bij het wisselen van rijstrook niet worden bediend, wordt het teken niet weergegeven.

*2: Auto's met navigatiesysteem

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Weergave op het multi-informatiedisplay

    Nadat een verkeersbord door de camerasensor is herkend, wordt het op het multi-informatiedisplay weergegeven wanneer de auto het verkeersbord passeert. Wanneer de informatie van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, kunnen er maximaal 3 verkeersborden worden weergegeven. Wanneer andere informatie dan van het ondersteunende systeem wordt geselecteerd, wordt een verkeersbord met de snelheidslimiet of een verkeersbord voor einde van alle verboden weergegeven.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Waarschuwingsscherm

    In de volgende situaties waarschuwt het RSA-systeem de bestuurder m.b.v. een waarschuwingsdisplay. Wanneer de rijsnelheid de drempelwaarde voor de snelheidswaarschuwing in relatie tot de maximumsnelheid op het op het multi-informatiedisplay weergegeven verkeersbord overschrijdt, verandert de kleur van het verkeersbord. Als wordt gesignaleerd dat uw auto een ander voertuig inhaalt terwijl er een verkeersbord voor een inhaalverbod wordt weergegeven op het multi-informatiedisplay, gaat het verkeersbord knipperen. Auto's met navigatiesysteem: Als het RSA-systeem een verkeersbord voor verboden in te rijden herkent en signaleert dat de bestuurder het inrijverbod negeert op basis van de kaartinformatie van het navigatiesysteem, knippert het verkeersbord voor verboden in te rijden.

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > USB-box

    Deze aansluitmodule bestaat uit een USB-aansluiting en een Jack-aansluiting. USB-aansluiting Hierop kunt u draagbare apparatuur aansluiten, zoals een iPod of een USB-stick.