Instructieboekje, auto handleidingen

Portieren afzonderlijk vergrendelen en ontgrendelen met het sleutelblad

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Portieren en sloten / Vergrendelen en ontgrendelen / Portieren afzonderlijk vergrendelen en ontgrendelen met het sleutelblad

Vergrendelen

Portieren afzonderlijk vergrendelen en ontgrendelen met het sleutelblad

Als de centrale vergrendeling niet werkt, kunnen de portieren afzonderlijk met de sleutel in de afgebeelde positie worden vergrendeld.

Linkerzijde

Draai rechtsom om te vergrendelen.

Rechterzijde

Draai linksom om te vergrendelen.

Ontgrendelen

Als de centrale vergrendeling niet werkt, ontgrendelt u het bestuurdersportier. Ontgrendel vervolgens een voor een de andere portieren door aan de binnenhandgrepen te trekken.

N.B.:  Als de portieren met deze methode ontgrendeld zijn, moeten de portieren afzonderlijk worden vergrendeld tot de centrale vergrendeling is gerepareerd.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Portieren dubbel vergrendelen

    WAARSCHUWINGGebruik de dubbele vergrendeling niet wanneer personen of dieren zich in de auto bevinden. De portieren kunnen niet van binnenuit worden ontgrendeld of geopend als de dubbele vergrendeling is ingeschakeld.  Dubbele vergrendeling is een voorziening tegen diefstal die voorkomt dat personen de portieren van binnenuit kunnen ontgrendelen. Dit werkt alleen als alle portieren helemaal dicht zijn.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sleutelloze toegang

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Verlichting overdag / parkeerlicht

    Neem voor het vervangen van dit type lamp met LED's en lichtgeleiders contact op met het CITROËN-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats. Het CITROËN-netwerk kan u voor de LED's een vervangingsset leveren.