Instructieboekje, auto handleidingen

Power Easy Access-systeem

De stoel en het stuurwiel worden automatisch versteld zodat de bestuurder gemakkelijk in en uit de auto kan stappen.

Als de volgende handelingen zijn uitgevoerd, worden de bestuurdersstoel en het stuurwiel automatisch versteld zodat de bestuurder gemakkelijk in of uit de auto kan stappen.

  • De selectiehendel is in stand P gezet.
  • Het contact is UIT gezet.
  • De veiligheidsgordel van de bestuurders is losgemaakt.

Als een van de volgende handelingen is uitgevoerd, worden de bestuurdersstoel en het stuurwiel automatisch teruggezet in de oorspronkelijke positie.

  • Het contact wordt in stand ACC of AAN gezet.
  • De veiligheidsgordel van de bestuurder wordt vastgemaakt.

Verstellen van de stoelen

■ Bediening van het Power Easy Access-systeem Als u uit de auto stapt, werkt het Power Easy Access-systeem mogelijk niet als de stoel al bijna in de achterste positie staat, enz.

■ Persoonlijke voorkeursinstellingen De mate waarin de stoel wordt versteld met het Power Easy Access-systeem kan aan de persoonlijke voorkeur worden aangepast. (Systemen met mogelijkheden voor persoonlijke voorkeursinstellingen)

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Ergonomisch geheugen

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Ergonomisch geheugen

    De rijpositie die uw voorkeur heeft (de positie van de bestuurdersstoel, het stuur en de buitenspiegels), kan met een druk op de knop in het geheugen worden opgeslagen en weer worden opgeroepen.

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Automatisch vrijzetten

    De elektrische parkeerrem wordt automatisch geleidelijk vrijgezet bij het wegrijden: Handgeschakelde versnellingsbak: trap het koppelingspedaal volledig in en schakel de eerste versnelling of de achteruitversnelling in; geef gas en laat het koppelingspedaal opkomen tot de parkeerrem wordt vrijgezet. Elektronisch gestuurde versnellingsbak: selecteer de stand A, M of R en geef gas. Automatische versnellingsbak: selecteer de stand D, M of R en geef gas.