Instructieboekje, auto handleidingen

Reinigen van binnenzijde auto

N.B.:  Mors niet met luchtverfrissers en handzeep op bekledingsoppervlakken van het interieur. Wrijf gemorste vloeistof onmiddellijk weg. Schade valt mogelijk niet onder de voertuiggarantie.

N.B.:  Gebruik geen huishoudelijke reinigingsmiddelen of glasreinigers, die vlekken of verkleuring van de stof kunnen veroorzaken en de brandvertragende eigenschappen van het materiaal van de stoelen kunnen beïnvloeden.

N.B.:  Wij adviseren gedestilleerd water voor de reiniging.

Stof, matten, stoffen stoelen, hemelbekleding en vloermatten

N.B.:  Zorg dat geen enkel oppervlak doorweekt raakt. Gebruik niet te veel water om het interieur van de auto te reinigen.

N.B.:  Reinig het volledige oppervlak om vlekken of verkleuring te voorkomen.

Reinigen:

  • Verwijder stof en los vuil met een stofzuiger of borstel.
  • Neem het oppervlak af met een zachte, vochtige doek en mild zeepsop. Droog het gebied met een schone, zachte doek.
  • Als er een ring wordt gevormd op de stof na het reinigen van een bepaalde plaats, reinig het volledige gebied dan onmiddellijk; laat het niet intrekken, anders kan de ring niet meer worden verwijderd.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Ruiten en ruitenwisserbladen reinigen

Chemische stoffen in de carwash en neerslag kunnen de voorruit en de ruitenwisserbladen vervuilen. Een vuile voorruit en vuile ruitenwissers zorgen ervoor dat de wissers van de voorruit niet goed werken. Houd de voorruit en de wisserbladen schoon zodat de ruitenwissers van de voorruit goed blijven werken.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Gordels

WAARSCHUWING Gebruik geen oplosmiddelen, bleekmiddel of kleurstof op de veiligheidsgordels van de auto, aangezien deze stoffen het materiaal van de veiligheidsgordels kunnen verzwakken.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Brandstofafsluiter - Behalve: Hybride elektrisch voertuig (HEV)

WAARSCHUWINGLaat het brandstofsysteem controleren wanneer uw auto bij een aanrijding betrokken is geweest. Als u deze instructie negeert, kan dat brand, verwondingen of de dood tot gevolg hebben. Uw auto omvat een uitschakelfunctie van de brandstofpomp, die de stroom van brandstof naar de motor stopzet bij een gemiddelde tot ernstige botsing. Niet elke botsing zal leiden tot een uitschakeling.