Instructieboekje, auto handleidingen

Rijden met een aanhangwagen (auto's zonder trekhaakpakket)

Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) / Rijden / Voordat u gaat rijden / Rijden met een aanhangwagen (auto's zonder trekhaakpakket)

Lexus raadt u af om met uw auto met een aanhangwagen te rijden. Lexus adviseert u bovendien geen trekhaak te laten monteren voor het gebruik van bijvoorbeeld een fietsendrager. Uw auto is niet ontworpen voor het rijden met een aanhangwagen of het gebruik van een op de trekhaak bevestigde fietsendrager en dergelijke.

Voordat u gaat rijden

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Lading en bagage

    Lees onderstaande informatie over voorzorgsmaatregelen, laadvermogen en belading zorgvuldig door: WAARSCHUWING

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Rijden met een aanhangwagen (auto's met trekhaakpakket)

    Het rijden met een aanhangwagen heeft een negatieve invloed op de prestaties, de rijeigenschappen, het brandstofverbruik en de levensduur van uw auto. Gebruik de functies van de auto op de juiste manier en rijd voorzichtig voor een maximale veiligheid en een optimaal comfort. Schade en/of defecten die het gevolg zijn van het rijden met een aanhangwagen voor commerciele doeleinden worden niet gedekt door de Lexus-garantie.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Elektronische sleutel "Keyless entry and start"-systeem

    Systeem waarmee de auto geopend, gesloten en gestart kan worden zonder dat u de elektronische sleutel tevoorschijn hoeft te halen. Kan ook worden gebruikt als afstandsbediening. Omwille van de veiligheid en ter voorkoming van diefstal: laat nooit de elektronische sleutel in de auto achter, ook niet wanneer u in de buurt bent.