Instructieboekje, auto handleidingen

Sleeppunten

Wegens lokale vereisten in bepaalde landen, kunnen sommige auto's zijn uitgerust met een recuperatiehaak.

Locatie recuperatiehaak

Als uw auto is uitgerust met een recuperatiehaak die kan worden ingeschroefd, bevindt de haak zich bij het reservewiel of onder de opbergruimte in de vloer achteraan.

De recuperatiehaak aanbrengen

Achter het voorschort bevindt zich een installatiepunt voor de recuperatiehaak.

N.B.:  De inschroefbare recuperatiehaak is voorzien van linkse schroefdraad. Draai deze linksom om de recuperatiehaak aan te brengen. Zorg ervoor dat de recuperatiehaak tot de aanslag wordt vastgedraaid.

Sleeppunten

 

Sleeppunten

Verwijder de afdekking van de recuperatiehaak door deze eraf te wrikken bij de inkeping met een schroevendraaier of soortgelijk voorwerp.

N.B.:  Gebruik een zachte doek om het gereedschap te bedekken tijdens het wrikken. Dit helpt krassen in de lak van de auto te voorkomen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Transport van de auto

    Als uw auto gesleept moet worden, neemt u contact op met een professionele sleepdienst of, als u lid bent van een programma voor pechassistentie, neemt u contact op met uw leverancier voor pechassistentie.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Ford noodoproep

    WAARSCHUWINGLaat de auto zo snel mogelijk controleren als er een storing van het systeem is. N.B.:  Het systeem is conform ERA-GLONASS.N.B.:  Het systeem is bedoeld voor noodoproepen bij ernstige ongevallen, medische noodsituaties en oproepen in testmodus. Andere spraakoproepen worden niet ondersteund. N.B.:  Als uw auto een audioeenheid heeft die niet door Ford is goedgekeurd, zal het systeem het geluid mogelijk niet dempen tijdens een noodoproep.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Elektromagnetische compatibiliteit

    WAARSCHUWINGPlaats voorwerpen niet op of bij de kap van de airbag, aan de zijkant van de rugleuningen (van de voorstoelen) of in de delen van de voorstoelen die in contact kunnen komen met een geactiveerde airbag. Als deze instructies niet worden opgevolgd, neemt de kans op verwondingen tijdens een aanrijding toe. Bevestig geen antennekabels aan de originele bedrading, brandstofleidingen en remleidingen van de auto.