Instructieboekje, auto handleidingen

Sleutel voor intelligente toegang

Type 2

Sleutel voor intelligente toegang

Sleutel voor intelligente toegang

Met uw sleutels voor intelligente toegang kunt u de elektrische sloten en het startsysteem op afstand bedienen. De sleutel moet zich in uw auto bevinden om het startknopsysteem te activeren.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sleutel met kliksysteem op afstandsbediening

    Gebruik het sleutelblad om de auto te starten en het bestuurdersportier van buitenaf te ontgrendelen of te vergrendelen.Het zendergedeelte werkt als afstandsbediening.Druk op de knop om de sleutel los te maken. Houd de knop ingedrukt om de sleutel weer in te klappen wanneer deze niet wordt gebruikt.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Verwijderbare sleutelbaard

    De sleutel voor intelligente toegang bevat ook een verwijderbaar mechanisch sleutelblad, dat u kunt gebruiken om het bestuurdersportier te openen. Type 1 Schuif de ontgrendeling aan de achterzijde van de afstandsbediening en draai de kap eraf voor toegang tot de sleutelbaard.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Verklikkerlampjes uitgeschakelde functies

    De volgende verklikkerlampjes geven aan dat de desbetreffende functie handmatig is uitgeschakeld. Soms klinkt er ook een geluidssignaal en verschijnt er een melding op het display van het instrumentenpaneel. Controlelampje Status Oorzaak Acties / Opmerkingen Passagiersairbag permanent, op het display van de verklikkerlampjes voor de veiligheidsgordels en de airbag vóór aan passagierszijde. De schakelaar in het dashboardkastje staat in de stand "OFF".