Instructieboekje, auto handleidingen

Afstandsbediening

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie over radiofrequenties

N.B.:  Wijzigingen of modificaties zonder nadrukkelijke toestemming van de verantwoordelijke partij kunnen veroorzaken dat de productgoedkeuring vervalt.Het typische zendbereik voor uw zender is ca. 10 m. Een afname van het zendbereik kan worden veroorzaakt door: weersomstandigheden radiotorens in de buurt gebouwen rond de auto andere geparkeerde auto's naast de auto. De radiofrequentie van de afstandsbediening kan ook worden gebruikt door andere radiozenders, bijvoorbeeld zendamateurs, medische apparatuur, draadloze hoofdtelefoons, draadloze afstandsbedieningen, mobiele telefoons, acculaders en alarmsystemen. Als de frequenties worden gestoord, kunt u uw afstandsbediening niet meer gebruiken. U kunt de portieren met de sleutel ver- en ontgrendelen.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sleutel met kliksysteem op afstandsbediening

Gebruik het sleutelblad om de auto te starten en het bestuurdersportier van buitenaf te ontgrendelen of te vergrendelen.Het zendergedeelte werkt als afstandsbediening.Druk op de knop om de sleutel los te maken. Houd de knop ingedrukt om de sleutel weer in te klappen wanneer deze niet wordt gebruikt.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

WAARSCHUWINGLaat de accu uitsluitend door een erkende monteur voor elektrische auto's onderhouden. Ondeskundigheid kan letsel of de dood tot gevolg hebben. N.B.:  De hoogspanningsaccu is onderhoudsvrij.Uw voertuig bestaat uit diverse hoogspanningscomponenten en -bekabeling. Alle hoogspanning stroomt door specifieke bedradingssystemen die zijn voorzien van een bijbehorend label of die zijn omhuld met een geheel oranje isolatie, oranje gestreepte tape of beide. Raak deze componenten niet aan. Het hoogspanningsaccusysteem is een systeem met een hoogspanningslithium-ionaccu. De accu bevindt zich in de achterste laadruimte. Het hoogspanningsaccusysteem gebruikt een luchtkoelsysteem om de temperatuur van de hoogspanningsaccu te regelen, zodat deze zo lang mogelijk meegaat. N.B.:  De hoogspanningsaccu is uitgerust met luchtroosters in de accubak, die helpen om de temperatuur te regelen. Het is belangrijk dat deze openingen niet geblokkeerd worden. Blokkeer de luchtstroom van interieurlucht naar dit gebied niet.