Instructieboekje, auto handleidingen

Werkingstijd auto verlengen

Herhaal Stap 1 en 2 terwijl de auto nog draait om de werkingstijd te verlengen met de duur van een volgende start op afstand.Als u hebt geprogrammeerd dat dit 10 minuten duurt, dan begint de tweede periode van 10 minuten nadat de eerste activeringsperiode helemaal is verstreken.Als de auto bijvoorbeeld al vijf minuten draaide na de eerste keer starten op afstand, zal de auto nu nog in totaal 15 minuten blijven draaien. U kunt starten op afstand tot maximaal 35 minuten verlengen.

Wacht minstens vijf seconden voordat u start op afstand nadat de auto is uitgeschakeld.

De auto uitschakelen na starten op afstand

Missing Image   Druk de toets eenmaal in.De auto en de parkeerlichten worden uitgeschakeld.

Het is mogelijk dat u dichter bij de auto moet staan dan bij het starten, omwille van de reflectie van de grond en het extra lawaai van de draaiende motor.

U kunt het startsysteem op afstand via het informatiedisplay uit- en inschakelen.

Geheugenfunctie

Telkens wanneer u in de auto stapt, roept uw passieve sleutel de positie van uw stoel en spiegels op, als dit is gekoppeld aan een vooraf ingestelde positie.

Een verloren sleutel of afstandsbediening vervangen

Vervangende sleutels of afstandsbedieningen kunnen bij een erkende dealer gekocht worden. Erkende dealers kunnen afstandsbedieningen voor de auto programmeren.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Starten op afstand

    WAARSCHUWING Om uitlaatgassen te voorkomen, mag u starten op afstand niet gebruiken als uw auto binnen of in een slecht geventileerde ruimte is geparkeerd.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Portieren en sloten

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Emissieregelsysteem

    Op het emissieregelsysteem van uw auto is een aangepaste garantieregeling van toepassing. Raadpleeg de garantie informatie in het boekje Garantie & Onderhoud voor meer informatie Uw auto is uitgerust met een emissieregelsysteem om aan alle emissienormen te voldoen. Er zijn drie emissieregelsystemen, namelijk: Carterventilatiesysteem Brandstofdampafzuigsysteem Emissieregelsysteem