Instructieboekje, auto handleidingen

Spraakherkenning gebruiken

Met het systeem is interactie met de entertainment-, informatie- en communicatiesystemen van uw voertuig mogelijk via spraakcommando's. Zo kunt u uw handen aan het stuurwiel houden en uw aandacht op de weg voor u gevestigd houden.

Missing Image  Druk op de spraakbedieningstoets op het stuurwiel en wacht op de spraakopdracht.

N.B.:  Druk opnieuw op de spraakbedieningstoets om een spraakopdracht te onderbreken en te kunnen spreken.

N.B.:  Draai aan de volumeknop terwijl een gesproken instructie wordt afgespeeld om het volume aan te passen.

N.B.:  Houd de spraakbedieningstoets op het stuurwiel ingedrukt om Siri op uw iOS-apparaat te gebruiken.

De volgende spraakcommando's zijn ontworpen om u op elk scherm te helpen:

  • List of Commands
  • Help
De volgende tabellen geven een overzicht van de meest gebruikte spraakcommando's. Voor een volledige lijst met spraakcommando's gaat u naar de lokale website van Ford.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Privacy-informatie

Wanneer een mobiele telefoon verbinding maakt met SYNC, maakt het systeem een profiel aan dat aan die mobiele telefoon gekoppeld is. Het systeem maakt dit profiel aan om uw meer mobiele functies en een efficiëntere bediening te bieden. Dit profiel kan onder andere gegevens bevatten over uw telefoonboek, tekstberichten (gelezen en ongelezen) en de oproepgeschiedenis. De gegevens bevatten de oproepgeschiedenis terwijl uw mobiele telefoon niet op het systeem aangesloten was. Als u verbinding maakt met een mediaspeler, creëert en bewaart het systeem een index van ondersteunde mediabestanden. Het systeem slaat ook een kort ontwikkelingslog van ca. 10 minuten op van alle recente systeemactiviteit. Gebruik het logprofiel en andere systeemgegevens om het systeem te verbeteren en om de diagnose te ondersteunen van eventuele storingen die zich voor kunnen doen. Het profiel van de mobiele telefoon, de index van de mediaspeler en het ontwikkelingslogbestand blijven in het systeem aanwezig tenzij deze worden gewist. Deze zijn alleen algemeen toegankelijk in de auto als u uw mobiele telefoon of mediaspeler verbindt. Als u het systeem of uw auto niet langer wilt gebruiken, dan raden we u aan een Master Reset te voltooien om alle opgeslagen informatie te wissen. Meer informatie over de volledige reset is te vinden in Algemene instellingen.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemeen

Spraakcommando  Omschrijving  Commandolijst voor ___ Krijg een lijst met spraakcommando's voor een specifieke functie.  Annuleren Annuleer een actieve spraaksessie.  Help voor ___ Krijg een lijst met spraakcommando's voor een specifieke functie.  Terug Terug naar het vorige scherm.  Hoofdmenu Ga naar het hoofdmenu.  Volgende pagina Ga naar de volgende pagina.  Vorige pagina Ga naar de vorige pagina. 

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Monteren van een kinderzitje met behulp van een systeem met bevestigingspunten voor bovenste band

De bevestigingspunten voor de bovenste band van het kinderzitje bevinden zich aan de achterzijde van de rugleuningen van de achterstoelen. Voer de bovenste band van het kinderzitje over de rugleuning. Volg bij het bevestigen van de bevestigingsband de instructies van de fabrikant van het kinderzitje op. Sluit de bevestigingsband op het bovenste bevestigingspunt aan en trek de band strak volgens de instructies van de fabrikant van het kinderzitje om het kinderzitje stevig aan de stoel te bevestigen.