Instructieboekje, auto handleidingen

Vervangen van het wiel (auto's met een krik)

Krik de auto uitsluitend op met de krik onder een van de aangegeven kriksteunpunten.

Als de auto wordt opgekrikt terwijl de krik niet goed is geplaatst, kan de auto beschadigd raken of van de krik vallen en ernstig letsel veroorzaken.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bandenspanningswaarschuwingssysteem

Uw auto is uitgerust met een bandenspanningswaarschuwingssysteem dat gebruikmaakt van bandenspanningssensoren en -zenders om een lage bandenspanning te signaleren voordat deze tot problemen leidt.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Voor het opkrikken van de auto

Breng de auto tot stilstand op een stevige, vlakke ondergrond. Activeer de parkeerrem. Zet de selectiehendel in stand P. Schakel het hybridesysteem uit.

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Dieselmotor

Dieselbrandstof Gebruik voor de dieselmotor alleen commercieel verkrijgbare dieselbrandstof die voldoet aan de EN norm of gelijkwaardig. (EN betekent: Europese Norm). Gebruik geen scheepsdiesel, lichte stookoliën of niet goedgekeurde brandstofadditieven, aangezien deze kunnen leiden tot overmatige slijtage en schade kunnen veroorzaken aan de motor en het brandstofsysteem. Het gebruik van niet goedgekeurde brandstoffen en/of brandstofadditieven zal een beperking van uw recht op garantie tot gevolg hebben Het cetaangetal van de dieselbrandstof voor uw auto moet hoger zijn dan 51 Als er twee soorten diesel leverbaar zijn, moet afhankelijk van de temperatuur worden gekozen voor zomer of winterdiesel. Hoger dan C ... Zomerdiesel. Lager dan C ... Winterdiesel.