Instructieboekje, auto handleidingen

Zijrichtingaanwijzers

Zijrichtingaanwijzers 

  1. Lichtbundel van koplamp.
  2. Lichtbundel van bochtverlichting.

De bochtverlichting verlicht een hoek wanneer u het stuurwiel draait.

Richtingaanwijzers

Richtingaanwijzers

Druk de hendel omhoog of omlaag om de richtingaanwijzers te gebruiken.

N.B.:  Tik de hendel omhoog of omlaag om de richtingaanwijzers driemaal te laten knipperen om aan te geven dat u van rijbaan gaat wisselen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Automatische koplampafstelling

    Deze auto is uitgerust met een dynamisch automatisch systeem voor koplampafstelling. De koplampen hoeven niet extra te worden afgesteld. Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Handmatige koplampafstelling Ga als volgt te werk om het niveau van de koplampen af te stellen: Druk knop in om te ontgrendelen. Draai de bediening op basis van de lading van uw auto om te voorkomen dat u andere weggebruikers verblindt wanneer de koplampen zijn ingeschakeld. N.B.:  Zet de bediening in de stand nul als uw auto onbeladen is.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Interieurverlichting

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Waarschuwingslampjes

    Als bij draaiende motor of tijdens het rijden een van de volgende verklikkerlampjes gaat branden, wijst dit op een storing in het desbetreffende systeem en moet de bestuurder actie ondernemen. Lees in het geval van een storing waarbij een waarschuwingslampje gaat branden de aanvullende informatie, die via een melding op het display van het instrumentenpaneel wordt weergegeven.