Instructieboekje, auto handleidingen

Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Automatische koplampafstelling

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Verlichting / Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Automatische koplampafstelling

Deze auto is uitgerust met een dynamisch automatisch systeem voor koplampafstelling. De koplampen hoeven niet extra te worden afgesteld.

Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Handmatige koplampafstelling

Ga als volgt te werk om het niveau van de koplampen af te stellen:

Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Handmatige koplampafstelling

  1. Druk knop in om te ontgrendelen.
  1. Draai de bediening op basis van de lading van uw auto om te voorkomen dat u andere weggebruikers verblindt wanneer de koplampen zijn ingeschakeld.
N.B.:  Zet de bediening in de stand nul als uw auto onbeladen is.

N.B.:  Stel de koplampen in met een lichtstraal van 35-100 m op het wegdek als uw auto gedeeltelijk of volledig is beladen.

  1. Druk knop in om te sluiten.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Automatische grootlichtregeling

    WAARSCHUWINGHet systeem is niet bedoeld om de bestuurder te ontheffen van zijn plicht om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. U moet het systeem wellicht negeren als het systeem het grootlicht niet in- of uitschakelt. Het systeem schakelt grootlicht in indien het voldoende donker is en er geen ander verkeer is. Indien het system de koplampen of achterlichten van een naderend voertuig waarneemt, of de straatverlichting vóór de auto, schakelt het systeem het grootlicht uit voordat het andere weggebruikers kan verblinden. Het dimlicht blijft ingeschakeld.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Zijrichtingaanwijzers

      Lichtbundel van koplamp. Lichtbundel van bochtverlichting.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Ontdooien

    LET OP Gebruik om beschadiging van de verwarmingsdraden te voorkomen nooit scherpe voorwerpen of reinigingsmiddelen met schurende bestanddelen om de achterruit te reinigen. OPMERKING Zie "Voorruit ontdooien en ontwasemen" als u de voorruit wilt ontdooien en ontwasemen.