Instructieboekje, auto handleidingen

Als de auto een lekke band heeft (auto's met run-flat banden)

Uw auto is niet uitgerust met een reservewiel, maar met run-flat banden kunt u met een lekke band blijven doorrijden. Minder in dat geval snelheid en rijd extra voorzichtig.

■ Run-flat banden (de indicatie RFT of DSST is aangegeven op de wang van de band) Breng, wanneer u een lekke band hebt, uw auto zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Lexus-dealer of erkende bandenspecialist.

U kunt maximaal 300 km met een snelheid lager dan 60 km/h rijden als het waarschuwingslampje voor een lage bandenspanning is gaan branden.

Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen

■ Onder sommige omstandigheden (zoals bij hoge temperaturen) Het is niet mogelijk om nog 300 km met de auto te rijden.

■ Voor gedetailleerde informatie over run-flat banden Zie het garantieboekje van de banden.

OPMERKING

■ Bij het vervangen van banden Neem voor het verwijderen en plaatsen van wielen, banden of bandenspanningssensoren en -zenders contact op met een erkende Lexus-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige omdat de bandenspanningssensoren en -zenders beschadigd kunnen raken als er niet voorzichtig mee wordt omgegaan.

■ Rijden over verkeersdrempels Wanneer een auto een lekke band heeft, is de wagenhoogte lager dan normaal. Zorg ervoor dat niets de bodem van de auto raakt.

■ Voorkomen van schade aan de bandenspanningssensoren en -zenders Als een band is gerepareerd met bandenreparatievloeistof, werken de bandenspanningssensor en -zender mogelijk niet goed. Neem wanneer bandenreparatievloeistof is gebruikt zo snel mogelijk contact op met een erkende Lexus-dealer of hersteller/ reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

Vervang bij het vervangen van de band de bandenspanningssensor en -zender.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Reparatiemethode in noodgevallen

    1. Neem de reparatieset uit het gereedschapsvak. 2. Verwijder het ventieldopje van het wiel met de lekke band.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Als het hybridesysteem niet kan worden gestart

    Het niet starten van het hybridesysteem kan verschillende oorzaken hebben. Raadpleeg het volgende overzicht en onderneem de bijpassende acties: Het hybridesysteem kan niet worden gestart, ook al is de startprocedure correct uitgevoerd.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Toegang tot het gereedschap

    Het gereedschap bevindt zich onder de vloer. Van de bagageruimte: open het kofferdeksel/de achterklep, zet de vloerplaat rechtop (SW en RXH BlueHDi: in de geleider) om toegang te krijgen tot het gereedschap.