Instructieboekje, auto handleidingen

Als uw auto moet worden gesleept

Als uw auto moet worden gesleept, adviseren wij u dat te laten doen door een erkende Lexus-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige of professioneel bergingsbedrijf, en daarbij gebruik te maken van een lepelwagen of een autoambulance.

Gebruik een stevige sleepkabel en neem de wettelijke voorschriften in acht.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Omstandigheden waaronder u vóór het slepen contact dient op te nemen met de dealer

Het volgende kan duiden op een probleem in de transmissie. Neem contact op met een erkende Lexus-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige, of met een bergingsbedrijf. Er verschijnt een waarschuwingsmelding voor het hybridesysteem op het multi-informatiedisplay en de auto beweegt niet. De auto maakt een abnormaal geluid.

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Airbag bestuurder en voorpassagier

Uw auto is uitgerust met een aanvullend veiligheidssysteem (SRS) en driepuntsgordels voor zowel de bestuurder als de voorpassagier Dat de auto is uitgerust met dit systeem blijkt uit de aanwezigheid van de letters AIRBAG in reliëf op het stuurwielkussen en/of het kniebeschermingspaneel aan bestuurderszijde en op het dashboardpaneel voor de voorpassagier boven het dashboardkastje.