Instructieboekje, auto handleidingen

Camerarichtlijnen

N.B.:  Actieve richtlijnen zijn alleen beschikbaar als de transmissie in de achteruit (R) staat.

Camerarichtlijnen 

  1. Actieve richtlijnen
  2. Middellijn
  3. Vaste richtlijn: groene zone
  4. Vaste richtlijn: gele zone
  5. Vaste richtlijn: rode zone
  6. Achterbumper 

Actieve richtlijnen worden alleen getoond met vaste richtlijnen. Om actieve richtlijnen te gebruiken, draait u het stuurwiel om de richtlijnen op een beoogd pad te richten.Als u de positie van het stuurwiel wijzigt terwijl u achteruitrijdt, kan uw auto mogelijk afwijken van het gewenste pad.

 De vaste en actieve richtlijnen worden zichtbaar of vervagen afhankelijk van de positie van het stuurwiel.De actieve richtlijnen worden niet getoond als het stuurwiel recht gehouden wordt.

Wees altijd voorzichtig wanneer u achteruitrijdt. Voorwerpen in de rode zone zijn het dichtst in de buurt van uw auto en voorwerpen in de groene zone bevinden zich verder weg. Voorwerpen komen dichter in de buurt van uw auto wanneer ze uit de groene zone komen en in de gele of rode zones terechtkomen. Gebruik de zijspiegels en de achteruitkijkspiegel voor beter zicht aan beide kanten en achter de auto.

Indicatie van afstand tot obstakel

Indicatie van afstand tot obstakel

Het systeem biedt een beeld van uw auto en de sensorzones. De zones worden in het groen, geel en rood gemarkeerd wanneer de parkeerhulpsensoren een object waarnemen in het detectiegebied.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Achteruitkijkcamera

    WAARSCHUWING Het achteruitrijcamerasysteem is een aanvullend hulpmiddel bij het achteruitrijden, dat de bestuurder steeds samen met de binnen- en buitenspiegels moet gebruiken voor een maximaal zicht.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Handmatig zoomen

    WAARSCHUWING Wanneer handmatig zoomen is ingeschakeld, wordt mogelijk slechts een gedeelte van het gebied achter uw auto getoond. Let goed op uw omgeving wanneer u de functie voor handmatig zoomen gebruikt.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Ruitensproeiers vóór en koplampsproeiers

    Trek de ruitenwisserschakelaar enkele seconden naar u toe. De ruitensproeiers treden in werking, waarna enige tijd de ruitenwissers worden ingeschakeld om de ruit schoon te wissen.