Instructieboekje, auto handleidingen

Handmatig zoomen

WAARSCHUWING

Wanneer handmatig zoomen is ingeschakeld, wordt mogelijk slechts een gedeelte van het gebied achter uw auto getoond. Let goed op uw omgeving wanneer u de functie voor handmatig zoomen gebruikt.

N.B.:  Handmatig zoomen is alleen beschikbaar als de transmissie in de achteruit (R) staat.

N.B.:  Wanneer u handmatig zoomen inschakelt, wordt alleen de middellijn getoond.

Beschikbare instellingen voor deze functie zijn Inzoomen (+) en Uitzoomen (-). Druk op het symbool in het camerascherm om de weergave te wijzigen. De standaardinstelling is Zoomen UIT.

Hiermee kunt u het voorwerp achter uw auto van dichtbij bekijken. Het gezoomde beeld houdt als referentiepunt de bumper in beeld.Zoomen is alleen actief als de transmissie in de achteruit (R) staat.

Vertraging achteruitrijcamera

Beschikbare instellingen voor deze functie zijn AAN en UIT. De standaardinstelling voor vertraging achteruitrijcamera is UIT.

Wanneer u de transmissie uit de achteruit (R) zet en in een andere versnelling dan de parkeerstand (P) zet, wordt het camerabeeld nog steeds weergegeven totdat:
  • uw rijsnelheid voldoende toeneemt.
  • u in de parkeerstand (P) schakelt (automatische transmissie).
  • u de parkeerrem inschakelt (handgeschakelde transmissie).

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Camerarichtlijnen

    N.B.:  Actieve richtlijnen zijn alleen beschikbaar als de transmissie in de achteruit (R) staat.   Actieve richtlijnen Middellijn Vaste richtlijn: groene zone Vaste richtlijn: gele zone Vaste richtlijn: rode zone Achterbumper 

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Snelheidsregeling

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Begrippen

    Antiblokkeersysteem (ABS) en elektronische remdrukregelaar (EBD) Deze systemen zorgen tijdens het remmen voor een betere stabiliteit en bestuurbaarheid van uw auto en voor een betere controle in bochten, vooral op een slecht of glad wegdek. Het ABS voorkomt het blokkeren van de wielen in het geval van een noodstop.