Instructieboekje, auto handleidingen

Snelheidsregeling

Werking

Via de cruise control kan een ingestelde snelheid worden aangehouden zonder uw voet op het gaspedaal te houden. U kunt de snelheidsregeling gebruiken bij een rijsnelheid hoger dan 30 km/h.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Handmatig zoomen

WAARSCHUWING Wanneer handmatig zoomen is ingeschakeld, wordt mogelijk slechts een gedeelte van het gebied achter uw auto getoond. Let goed op uw omgeving wanneer u de functie voor handmatig zoomen gebruikt.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Gebruik maken van snelheidsregeling

WAARSCHUWINGSchakel de snelheidsregeling niet in op bochtige wegen, onder drukke verkeersomstandigheden en op gladde wegen. Dit zou tot controleverlies over de auto en fataal of dodelijk letsel kunnen leiden. Wanneer u een heuvel afrijdt, kan uw rijsnelheid hoger worden dan de ingestelde snelheid. Het systeem gebruikt de remmen niet.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Verbinding maken met een Bluetooth-audiospeler

Er zijn 2 verbindingsmethoden voor een draagbare speler beschikbaar: verbinden vanaf de auto of verbinden vanaf de draagbare speler. Met de verbindingsmethode "Voertuig" Als de draagbare audiospeler stand-by staat om verbinding te maken, wordt hij automatisch verbonden zodra het contact in stand ACC of AAN staat.