Instructieboekje, auto handleidingen

Adaptieve snelheidsregeling inschakelen

Druk op CAN/OFF.

Missing Image  Het lampje, de huidige instelling voor de afstand en de ingestelde snelheid verschijnen op het informatiedisplay.

Adaptieve snelheidsregeling inschakelen

Adaptieve rijsnelheid instellen

N.B.:  Als de adaptieve snelheidsregeling is ingeschakeld, kan de snelheidsmeter licht afwijken van de ingestelde snelheid die in het informatiedisplay wordt weergegeven.
  1. Rijd tegen de gewenste snelheid.
  1. Druk op SET-.
  1. Een groen controlelampje, de momenteel ingestelde afstand en uw ingestelde snelheid verschijnen op het informatiedisplay.
  1. Neem uw voet van het gaspedaal.

Adaptieve rijsnelheid instellen

  1. Er gaat een afbeelding van een auto branden als het systeem een voertuig voor u detecteert.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Adaptieve cruise control gebruiken

    WAARSCHUWINGLet altijd goed op veranderende omstandigheden op de weg als u de adaptieve snelheidsregeling gebruikt. Het systeem vormt geen vervanging voor aandachtig rijden. Als u niet op de weg let, kan dit leiden tot een botsing of ernstig of fataal letsel. Gebruik de adaptieve snelheidsregeling niet wanneer u de snelweg oprijdt of verlaat, op wegen met kruispunten of rotondes of andere weggebruikers dan voertuigen of op bochtige, gladde, onverharde wegen of steile hellingen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Een voertuig volgen

    WAARSCHUWING Wanneer u een voertuig volgt, remt uw auto niet automatisch af tot stilstand. Uw auto remt zonder tussenkomst van de bestuurder ook niet voldoende af om een botsing te voorkomen. Rem altijd indien dit nodig is. Doet u dit niet, dan kan dit leiden tot een botsing of ernstig of fataal letsel.

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Verwijderen van de zitting

    Verwijder de zitting 1 uit de bevestigingen door de zitting omhoog te trekken. Terugplaatsen van de zitting Plaats de zitting 1 in verticale richting in de bevestigingen.