Instructieboekje, auto handleidingen

Functiebalk 

Item functiebalk  Functies 
Audio Hiermee kunt u de media regelen, inclusief AM, FM en DAB-radio, cd's en media die worden gestreamd via een Bluetooth-apparaat of via een USB-verbinding. 
Temperatuurregeling Hiermee kunt u de temperatuur, ventilatorsnelheid en luchtstroom in de auto instellen. 
(optie) 
Telefoon Hiermee kunt u bellen, gebeld worden en het telefoonboek van uw verbonden apparaat openen. 
Nav Hiermee kunt u de locatie van uw auto op een virtuele wegenkaart zien, rij-instructies naar uw bestemming ontvangen en bijzondere locaties langsheen uw route vinden. 
(indien van toepassing) 
Applicat. Verbinding maken met apps die compatibel zijn met het systeem op uw iPhone of Android-apparaat en deze apps besturen.  Hier vindt u informatie over het stroomverbruik van de hybride auto. 
Instellingen U kunt uw systeeminstellingen voor het aanraakscherm, favoriete functies en de gewenste interactie met uw auto aanpassen. 

Het aanraakscherm reinigen

U kunt vingerafdrukken verwijderen een droge, schone, zachte doek.

Als er nog steeds vuil of vingerafdrukken op het scherm zijn, breng dan een kleine hoeveelheid alcohol aan op de doek en probeer het scherm opnieuw te reinigen.

N.B.:  Reinig het aanraakscherm niet met reinigingsmiddel of een soort oplosmiddel.

N.B.:  Giet of spuit geen alcohol op het aanraakscherm.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Statusbalk

    Afhankelijk van de markt, voertuigopties en huidige werking worden extra pictogrammen weergegeven in de statusbalk. Als een functie niet actief is, wordt het pictogram niet weergegeven. Bepaalde pictogrammen kunnen naar links of rechts verschuiven afhankelijk van de actieve opties.  

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Spraakherkenning gebruiken

    Dit systeem helpt u bij de bediening van veel functies met behulp van spraakcommando's. Hierdoor kunt u uw handen aan het stuurwiel houden en uw aandacht op de weg voor u gevestigd houden. Het systeem geeft feedback aan de hand van akoestische tonen, prompts, vragen en gesproken bevestigingen, afhankelijk van de situatie en het gekozen interactieniveau (spraakinstellingen). Het systeem stelt ook korte vragen (bevestigingsprompts) wanneer uw verzoek niet duidelijk is of wanneer er meerdere reacties op uw verzoek mogelijk zijn.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Lamp achterlicht vervangen (sedan)

    1. Open de achterklep. 2. Draai de bevestigingsschroef van de afdekkap van de achterklep los en verwijder de afdekkap.