Instructieboekje, auto handleidingen

Statusbalk

Afhankelijk van de markt, voertuigopties en huidige werking worden extra pictogrammen weergegeven in de statusbalk. Als een functie niet actief is, wordt het pictogram niet weergegeven. Bepaalde pictogrammen kunnen naar links of rechts verschuiven afhankelijk van de actieve opties.

Statusbalk 

 

Aanduiding  Item  Omschrijving 
Temperatuur bestuurder  Hier ziet u de temperatuur die de bestuurder kiest via het klimaatregelsysteem. 
Verwarmd stuurwiel  (indien van toepassing)  Wanneer u de optie voor verwarmd stuurwiel activeert op het aanraakscherm, wordt dit pictogram weergegeven. Het wordt alleen weergegeven wanneer er geen fysieke knop voor het verwarmd stuurwiel is. 
Temperatuur passagier  Wanneer de temperatuur van de passagier is aangepast en niet meer aan de temperatuur van de bestuurder is gekoppeld, wordt deze hier weergegeven. Als Dubbel is uitgeschakeld en de temperaturen zijn gekoppeld, wordt de temperatuur van de passagier niet weergegeven. 
Microfoon dempen  Dit pictogram wordt weergegeven wanneer de microfoon van uw telefoon is gedempt. Een beller kan u niet horen. 
Dempen  Dit pictogram wordt weergegeven wanneer het audiosysteem is gedempt. 
Software-update  Dit pictogram verschijnt wanneer het systeem een software-update heeft ontvangen. Als u op het pictogram drukt, krijgt u meer informatie over de nieuwe software te zien. 
Wi-Fi  Dit pictogram verschijnt als verbinding is gemaakt met een draadloos netwerk. 
Draadloos bereik  Er is een draadloos netwerk beschikbaar binnen het bereik. 
Roaming  Dit pictogram wordt weergegeven wanneer uw mobiele telefoon gebruikmaakt van roaming. 
Tekstbericht  Dit pictogram wordt weergegeven wanneer u een tekstbericht op uw telefoon ontvangt. 
Noodhulp  Dit pictogram wordt weergegeven wanneer Noodhulp is uitgeschakeld en uw telefoon is verbonden met SYNC. 
Bluetooth  Dit pictogram wordt weergegeven om een actieve Bluetooth-verbinding te tonen. 
Signaalsterkte  Dit pictogram geeft de netwerkdekking van de verbonden telefoon weer. 

Berichten kunnen ook in de statusbalk verschijnen als melding. U kunt het bericht selecteren om de gekoppelde functie te bekijken.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

    WAARSCHUWING Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kan afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Functiebalk 

    Item functiebalk  Functies  Audio Hiermee kunt u de media regelen, inclusief AM, FM en DAB-radio, cd's en media die worden gestreamd via een Bluetooth-apparaat of via een USB-verbinding.  Temperatuurregeling Hiermee kunt u de temperatuur, ventilatorsnelheid en luchtstroom in de auto instellen.  (optie)  Telefoon Hiermee kunt u bellen, gebeld worden en het telefoonboek van uw verbonden apparaat openen.  Nav Hiermee kunt u de locatie van uw auto op een virtuele wegenkaart zien, rij-instructies naar uw bestemming ontvangen en bijzondere locaties langsheen uw route vinden.  (indien van toepassing)  Applicat. Verbinding maken met apps die compatibel zijn met het systeem op uw iPhone of Android-apparaat en deze apps besturen.  Hier vindt u informatie over het stroomverbruik van de hybride auto.  Instellingen U kunt uw systeeminstellingen voor het aanraakscherm, favoriete functies en de gewenste interactie met uw auto aanpassen. 

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de MirrorLink-functie

    1. Ga naar "MirrorLink": toets "MENU" → "Info" → "MirrorLink" 2. Selecteer de gewenste app op het scherm met apps. ■ MirrorLink-scherm Volg de specifieke bedieningsprocedures voor de smartphone-app. Bedieningszone. Druk op de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem op de terugtoets om de weergave van de bedieningszone in of uit te schakelen. Hiermee kunt u terugkeren naar het scherm met apps.