Instructieboekje, auto handleidingen

Algemene informatie

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kan afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

Aan de slag met uw systeem

Met het systeem is interactie met tal van functies mogelijk via het aanraakscherm en spraakcommando's.

Het aanraakscherm gebruiken

Om het aanraakscherm te bedienen, raakt u het item of de optie die u wilt selecteren gewoon aan. De knop verandert van kleur om aan te tonen dat de knop is geselecteerd.

Het aanraakscherm gebruiken 

 

Item  Menu-item  Actie en omschrijving 
Statusbalk  In deze balk staan pictogrammen en berichten met betrekking tot huidige activiteiten in het systeem, inclusief klimaatinstellingen, spraakcommando's en telefoonfuncties zoals tekstberichten. 
Beginscherm  Deze knop is beschikbaar op de hoofdschermen. Druk erop om naar het beginscherm te gaan. 
Klok  Hier ziet u de huidige tijd. U kunt de klok handmatig instellen of laten regelen door de gps-locatie van uw auto.  
Buitentemperatuur  Hier wordt de huidige buitentemperatuur weergegeven. 
Functiebalk  Raak een knop in deze balk aan om een functie te selecteren. 

N.B.:  Uw systeem is uitgerust met een functie waarmee u de audiofuncties kunt openen en bedienen tot 10 minuten nadat u het contact hebt uitgezet en er geen portier is geopend.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > SYNC 3

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Statusbalk

Afhankelijk van de markt, voertuigopties en huidige werking worden extra pictogrammen weergegeven in de statusbalk. Als een functie niet actief is, wordt het pictogram niet weergegeven. Bepaalde pictogrammen kunnen naar links of rechts verschuiven afhankelijk van de actieve opties.  

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Storing

Als het verklikkerlampje "te lage bandenspanning" knippert en vervolgens permanent brandt in combinatie met het verklikkerlampje "service", duidt dit op een storing in het systeem. In dat geval wordt de bandenspanning niet meer gecontroleerd. Deze waarschuwing wordt ook weergegeven als een of meerdere wielen niet zijn voorzien van een sensor (bijvoorbeeld een noodreservewiel of een reservewiel met stalen velg).