Instructieboekje, auto handleidingen

Hoogte van veiligheidsgordels afstellen

WAARSCHUWING

Plaats de hoogteversteller van de veiligheidsgordel zodanig dat de riem op het midden van uw schouder rust. Als de veiligheidsgordel niet goed is afgesteld, kan deze minder doeltreffend werken en is de kans op verwondingen bij een botsing groter.

Hoogte van veiligheidsgordels afstellen

  1. Trek aan de knop en schuif de hoogteversteller omhoog of omlaag.
  2. Laat de knop los en trek de hoogteverstelling naar beneden om na te gaan of deze vergrendeld is.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Veiligheidsgordels vastmaken

    WAARSCHUWINGSteek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is. U hebt de veiligheidsgordel niet correct bevestigd wanneer u geen klik hoort. Zorg dat de veiligheidsgordel correct wordt opgeborgen en niet buiten de auto hangt tijdens sluiten van het portier.Standaard veiligheidsgordels afgebeeld, opblaasbare veiligheidsgordels soortgelijk Trek de veiligheidsgordel gelijkmatig uit. Deze kan blokkeren wanneer u hem te snel uittrekt of wanneer de auto op een helling staat.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Waarschuwing veiligheidsgordel

    WAARSCHUWINGHet systeem biedt alleen bescherming als u de veiligheidsgordel correct gebruikt. De waarschuwingslamp brandt en een akoestisch waarschuwingssignaal weerklint wanneer er aan de volgende voorwaarden is voldaan: De veiligheidsgordels voor zijn niet vastgemaakt. Uw auto overschrijft een relatief lage snelheid. De lamp gaat ook branden en het waarschuwingssignaal gaat ook klinken als een veiligheidsgordel voor wordt losgemaakt terwijl de auto rijdt.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Auto's met modem

    De modem heeft een SIM-kaart. De modem stuurt regelmatig berichten om verbonden te blijven met het mobieletelefoonnet. Deze berichten kunnen informatie bevatten die uw voertuig, de SIM-kaart en het elektronische serienummer van de modem identificeren. Dienstverleners van mobieletelefoonnetten kunnen toegang hebben tot aanvullende informatie, bijvoorbeeld identificatie van zendmasten van het mobieletelefoonnet.