Instructieboekje, auto handleidingen

Veiligheidsgordels vastmaken

WAARSCHUWING

Steek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is. U hebt de veiligheidsgordel niet correct bevestigd wanneer u geen klik hoort.

Zorg dat de veiligheidsgordel correct wordt opgeborgen en niet buiten de auto hangt tijdens sluiten van het portier.Standaard veiligheidsgordels afgebeeld, opblaasbare veiligheidsgordels soortgelijk

Veiligheidsgordels vastmaken

Veiligheidsgordels vastmaken

Trek de veiligheidsgordel gelijkmatig uit. Deze kan blokkeren wanneer u hem te snel uittrekt of wanneer de auto op een helling staat.

Druk op de rode toets om de veiligheidsgordel te ontgrendelen. Houd de tong vast en laat deze volledig en soepel in zijn opbergpositie terugtrekken.

Gebruik van veiligheidsgordels tijdens zwangerschap

Gebruik van veiligheidsgordels tijdens zwangerschap

WAARSCHUWING

Breng de veiligheidsgordel voor uw eigen veiligheid, maar ook voor dat van uw ongeboren kind op correcte wijze aan. Draag niet alleen de heupgordel of de schoudergordel.

Zwangere vrouwen moeten altijd een veiligheidsgordel dragen. Het heupgedeelte van een gecombineerde heup- en schoudergordel moet laag rond de heupen onder de buik worden geplaatst en zo strak mogelijk worden gedragen zonder comfortverlies. De schoudergordel moet rond het midden van de schouder en het midden van de borst worden geplaatst.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Veiligheidsgordels

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Hoogte van veiligheidsgordels afstellen

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Alarmknipperlichten

    Druk de knop in, de richtingaanwijzers knipperen tegelijkertijd. De alarmknipperlichten werken ook als het contact is afgezet. Automatisch inschakelen van de alarmknipperlichten