Instructieboekje, auto handleidingen

Veiligheidsgordels

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Kindersloten - Auto's met: Kindersloten met afstandsbediening

Druk op de schakelaar om de sloten in te schakelen. N.B.:  De achterportieren kunnen niet van binnenuit worden ontgrendeld indien het kinderslot is ingeschakeld.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Veiligheidsgordels vastmaken

WAARSCHUWINGSteek de slottong in het gordelslot tot een zachte klik hoorbaar is. U hebt de veiligheidsgordel niet correct bevestigd wanneer u geen klik hoort. Zorg dat de veiligheidsgordel correct wordt opgeborgen en niet buiten de auto hangt tijdens sluiten van het portier.Standaard veiligheidsgordels afgebeeld, opblaasbare veiligheidsgordels soortgelijk Trek de veiligheidsgordel gelijkmatig uit. Deze kan blokkeren wanneer u hem te snel uittrekt of wanneer de auto op een helling staat.

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Reservewiel verwijderen en opbergen

Draai de bevestigingsbout van het wiel linksom Plaats het wiel in omgekeerde volgorde van verwijderen Plaats het reservewiel en het gereedschap op de juiste wijze terug om te voorkomen dat ze tijdens het rijden gaan rammelen.