Instructieboekje, auto handleidingen

Informatie

Missing Image  In deze modus kunt u de informatie van de verschillende voertuigsystemen bekijken en een systeemcontrole uitvoeren.

Informatie
Waarschuwingen  Help Geeft diverse instructies voor het systeem weer. Gebruik de pijltoetsen omhoog/omlaag om door de instructies te gaan. Druk daarna op OK om ze te bekijken. 
Driver alert De bijbehorende afbeelding ´bestuurder let op´ verschijnt. 
MyKey MyKeys (aantal geprogrammeerde MyKeys) 
MyKey mijl (km) (afstand afgelegd met gebruik van een geprogrammeerde MyKey) 
Admin-sleutels (aantal admin-sleutels) 
Veiligheidsgord. De bijbehorende afbeelding ´veiligheidsgordel´ verschijnt. 
Systeemcontrole Indien van toepassing worden eerst alle actieve waarschuwingen weergegeven. Het menu System Check kan afwijken op basis van uitrustingsopties en actuele voertuigstatus. Met pijltje omhoog of omlaag kunt u door de lijst bladeren. 

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Weergave/Trip

      Gebruik de pijltoetsen omhoog of omlaag om een keuze te maken uit de volgende weergaveopties.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Instellingen

      In deze modus kunt u de verschillende keuzemogelijkheden voor bestuurdersinstellingen configureren.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Werking

    Als een verkeersbord dat relevant is voor uw auto wordt gepasseerd, geeft het systeem de informatie over de snelheidslimieten en inhaalverboden weer voor de bestuurder. Als de bestuurder het contact aanzet, geeft het systeem de informatie over de snelheidslimieten weer die was opgeslagen voordat het contact uit werd gezet. Soms worden verschillende snelheidslimieten voor dezelfde weg weergegeven De weergegeven informatie is afhankelijk van de situatie. Reden hiervoor is dat verkeersborden met een extra bord (bijvoorbeeld regen, pijl...) ook worden gesignaleerd en vergeleken met gegevens uit het interieur van de auto (bijv. bediening ruitenwissers, richtingaanwijzer...). In de volgende gevallen kan het systeem informatie over snelheidslimieten updaten zonder dat er borden met snelheidslimieten zichtbaar zijn. Als u links of rechts afslaat of een U bocht neemt. Als de auto een andere weg neemt (bijv. van snelweg naar provinciale weg...). Als u een stad of dorp binnenrijdt of verlaat.