Instructieboekje, auto handleidingen

Algemene informatie - Hybride elektrisch voertuig (HEV)

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Infodisplays / Algemene informatie - Hybride elektrisch voertuig (HEV)

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

Verschillende systemen van uw auto kunnen worden aangestuurd met behulp van de bedieningstoetsen informatiedisplay op het stuurwiel. De bijbehorende informatie verschijnt op de informatiedisplay.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Bedieningstoetsen informatiedisplay (Type 3)

Druk op de pijltoetsen omhoog en omlaag om door de opties in het menu te scrollen en deze te selecteren. Druk op de rechter pijltoets om een submenu op te vragen. Druk op de linker pijltoets om een submenu te verlaten. Houd telkens de linker pijltoets ingedrukt wanneer u naar het hoofdmenu wilt terugkeren (escape toets). Druk op de OK toets om een keuze te maken en instellingen of berichten te bevestigen. Menu

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Bedieningstoetsen informatiedisplay

Druk op de pijltoetsen omhoog en omlaag om door de opties in het menu te scrollen en deze te selecteren. Druk op de rechter pijltoets om een submenu op te vragen. Druk op de linker pijltoets om een menu te verlaten. Houd telkens de linker pijltoets ingedrukt wanneer u naar het hoofdmenu wilt terugkeren (escape toets). Druk op de OK toets om een keuze te maken en instellingen of berichten te bevestigen. Hoofdmenu

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > De juiste zitpositie innemen

WAARSCHUWINGZet de rugleuning niet te ver achterover. Daardoor kan de inzittende namelijk onder de veiligheidsgordel doorglijden, wat bij een botsing tot ernstig letsel kan leiden. Ga altijd rechtop tegen uw rugleuning zitten, met uw voeten op de vloer.