Instructieboekje, auto handleidingen

Infodisplays

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Akoestische waarschuwingssignalen en -indicaties

Waarschuwingstoon sleutel in contactslot Klinkt wanneer u het bestuurdersportier opent en u de sleutel in het contact hebt laten zitten.Waarschuwingsmelding voor sleutelloze systemen De claxon weerklinkt tweemaal wanneer u de auto verlaat met de sleutel voor intelligente toegang, nadat het laatste portier is gesloten en uw sleutelloze auto AAN staat, om aan te geven dat de motor nog draait.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie - Behalve: Hybride elektrisch voertuig (HEV)

WAARSCHUWINGAfleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.  U kunt verschillende systemen van uw auto aansturen met behulp van de bedieningstoetsen van het informatiedisplay op het stuurwiel.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Starten op afstand

WAARSCHUWING Om uitlaatgassen te voorkomen, mag u starten op afstand niet gebruiken als uw auto binnen of in een slecht geventileerde ruimte is geparkeerd.N.B.:  Gebruik starten op afstand niet wanneer de brandstoftank bijna leeg is.