Instructieboekje, auto handleidingen

Akoestische waarschuwingssignalen en -indicaties

Waarschuwingstoon sleutel in contactslot

Klinkt wanneer u het bestuurdersportier opent en u de sleutel in het contact hebt laten zitten.

Waarschuwingsmelding voor sleutelloze systemen

De claxon weerklinkt tweemaal wanneer u de auto verlaat met de sleutel voor intelligente toegang, nadat het laatste portier is gesloten en uw sleutelloze auto AAN staat, om aan te geven dat de motor nog draait.

Waarschuwingstoon koplampen aan

Weerklinkt als u de sleutel uit het contact verwijdert en het bestuurdersportier opent, terwijl de koplampen of de parkeerverlichting ingeschakeld zijn.

Waarschuwingstoon parkeerrem aan

Weerklinkt als de handrem is ingeschakeld en als u met de auto rijdt. Als het waarschuwingssignaal weerklinkt nadat u de handrem heeft uitgeschakeld, laat het systeem dan onmiddellijk controleren door een erkende dealer.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Waarschuwings- en indicatielampen

     De volgende waarschuwings- en controlelampen waarschuwen u voor een voertuigconditie die ernstig zou kunnen worden. Sommige lampen gaan branden wanneer u de motor start om aan te geven dat ze werken. Indien een van de lampen blijft branden nadat de motor is gestart, dient u het betreffende systeem te controleren voor meer informatie.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Infodisplays

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Inhouden en specificaties - 2.0L EcoBoost

    Inhouden Item  Inhoud  Vulhoeveelheid motorolie met oliefilter.  5,4 L Vulhoeveelheid motorolie zonder oliefilter.  5,1 L Vulhoeveelheid motorkoelvloeistof.  8,4 L Vulhoeveelheid brandstoftank.  60 L Vulhoeveelheid sproeiersysteem.  5,7 L