Instructieboekje, auto handleidingen

Informatiedisplay rechts

Rijbereik

Voertuigbereik: de geschatte afstand die u met de auto kunt rijden met de energie die momenteel beschikbaar is.

Het getoonde bereik is de geschatte afstand-tot-leeg op basis van de brandstof die momenteel in de tank zit.

De waarden kunnen variëren naarmate de rijomstandigheden en het gebruik van de klimaatregeling veranderen.

Bladeren zuinig rijgedrag tijdens de trip

De bladeren zuinig rijgedrag tijdens de trip verschijnen nadat u uw auto hebt uitgezet. Het aantal bladeren geeft het gemiddelde voor de afgelopen trip weer. Iedere keer als u uw auto start, begint een nieuwe trip (zodra het bericht Ready to Drive verschijnt). Het bijbehorende tripoverzicht verschijnt links op het informatiedisplay.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Instellingen en personalisering van de auto

    Remcoachweergave:De remcoach verschijnt nadat uw auto tot stilstand is gekomen. De coach traint u om dusdanig te remmen dat een maximale hoeveelheid energie wordt teruggewonnen door het regeneratieve remsysteem. Het weergegeven percentage is een indicatie van hoe efficiënt het regeneratieve remmen verloopt, waarbij 100% de maximale hoeveelheid herwonnen energie vertegenwoordigt. Deze functie kan worden in- of uitgeschakeld via de instellingen van het informatiedisplay.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Waarschuwings- en indicatielampen

     De volgende waarschuwings- en controlelampen waarschuwen u voor een voertuigconditie die ernstig zou kunnen worden. Sommige lampen gaan branden wanneer u de motor start om aan te geven dat ze werken. Indien een van de lampen blijft branden nadat de motor is gestart, dient u het betreffende systeem te controleren voor meer informatie.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Parkeren van de auto

    Voordat u de motor afzet, kunt u de selectiehendel in de stand P of N bewegen om de neutraalstand te selecteren. Trek in beide gevallen de parkeerrem aan om de auto te blokkeren (als de parkeerrem niet in de automatische stand staat). Als de selectiehendel niet in de stand P staat, klinkt bij het openen van het bestuurdersportier of na ongeveer 45 seconden een geluidssignaal en verschijnt een melding op het display. Zet de selectiehendel in de stand P; het geluidssignaal stopt en de melding verdwijnt.