Instructieboekje, auto handleidingen

Instellingen en personalisering van de auto

Remcoachweergave:

De remcoach verschijnt nadat uw auto tot stilstand is gekomen. De coach traint u om dusdanig te remmen dat een maximale hoeveelheid energie wordt teruggewonnen door het regeneratieve remsysteem. Het weergegeven percentage is een indicatie van hoe efficiënt het regeneratieve remmen verloopt, waarbij 100% de maximale hoeveelheid herwonnen energie vertegenwoordigt.

Deze functie kan worden in- of uitgeschakeld via de instellingen van het informatiedisplay.

Tripoverzicht:

Het tripoverzicht verschijnt nadat u uw auto hebt uitgezet. De gegevens geven een totaalbeeld van de afgelopen trip. Iedere keer als u uw auto start, begint een nieuwe trip (zodra het bericht Ready to Drive verschijnt). De bijbehorende bladeren voor zuinig rijgedrag tijdens de trip verschijnen rechts op het informatiedisplay.
  • Afstand - De totale afgelegde afstand, afstand afgelegd op alleen accuvermogen (EV-afstand) en remrecuperatieafstand. Remrecuperatieafstand is het geschatte extra bereik op energie die met regeneratief remmen is teruggewonnen.
  • Brandstofverbruik - Het gemiddelde brandstofverbruik en de totale hoeveelheid verbruikte brandstof.
  • Remscore - Het weergegeven percentage geeft aan hoe efficiënt het regeneratief remmen is tijdens de trip.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Informatiedisplay links

    Kilometerteller Aangebracht onderin het informatiedisplay. Registreert de totale afstand die met uw auto is afgelegd.Accumeter: De meter van de hoogspanningsaccu biedt informatie over de Charge Fill (Oplaadstatus), Oplaadhulp en Recuperatie actief.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Informatiedisplay rechts

    Rijbereik Voertuigbereik: de geschatte afstand die u met de auto kunt rijden met de energie die momenteel beschikbaar is.Het getoonde bereik is de geschatte afstand-tot-leeg op basis van de brandstof die momenteel in de tank zit. De waarden kunnen variëren naarmate de rijomstandigheden en het gebruik van de klimaatregeling veranderen.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Overzicht exterieur