Instructieboekje, auto handleidingen

Inklembeveiliging

De ruit stopt automatisch tijdens het sluiten. De ruit wordt een stukje geopend indien er een obstakel in de weg zit.

De inklembeveiliging omzeilen

WAARSCHUWING

Als u de inklembeveiliging omzeilt, wordt de ruit niet geopend wanneer een obstakel wordt geregistreerd. Wees voorzichtig wanneer u de ruiten sluit, om schade aan de auto of letsel te voorkomen.

Trek de ruitschakelaar omhoog en houd vast tot twee seconden voordat de ruit de inklempositie bereikt. De ruit gaat omhoog zonder inklembeveiliging. De ruit stopt als u de schakelaar loslaat voordat de ruit volledig dicht is.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Elektrisch bedienbare ruiten

    WAARSCHUWING Laat kinderen niet zonder toezicht in uw auto achter en laat hen niet met de elektrische ruitbediening spelen. Als u deze instructie negeert, kan dat verwondingen tot gevolg hebben.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Ruitvergrendeling

     Druk de schakelaar in om de achterruitbediening te vergrendelen of te ontgrendelen. De schakelaar gaat branden wanneer u de bediening van de achterruiten vergrendelt. Accessoiresvertraging

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Voordat u gaat rijden

    Vloermat Gebruik alleen vloermatten die speciaal zijn ontworpen voor auto's van hetzelfde model en modeljaar als uw auto. Bevestig ze op de juiste wijze op de vloerbedekking. 1. Steek de klemhaken (clips) in de ringen in de vloermat.