Instructieboekje, auto handleidingen

Lexus Parking Assist-sensor

De afstand van uw auto tot obstakels bij het fileparkeren en achteruit inparkeren in een garage wordt gemeten door sensoren en wordt doorgegeven via de displays en een zoemer. Controleer bij gebruik van dit systeem ook altijd zelf de omgeving.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Wijzigen van de ingestelde snelheid

Bedien, om de ingestelde snelheid te wijzigen, de hendel totdat de gewenste snelheid wordt bereikt. Verhogen van de snelheid Verlagen van de snelheid Fijnafstelling: Beweeg de hendel kort in de gewenste richting.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Soorten sensoren

Behalve F SPORT-uitvoeringen F SPORT-uitvoeringen Binnenste sensoren voor Hoeksensoren voor Hoeksensoren achter Binnenste sensoren achter

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Weergave

Als het systeem geen betrouwbare informatie over snelheidslimieten heeft, wordt het volgende symbool zowel op het instrumentenpaneel als op het navigatiescherm weergegeven. Als het systeem een inhaalverbodsbord signaleert, wordt een inhaalverbod weergegeven op zowel het instrumentenpaneel als het navigatiescherm. Nadat een bord "einde snelheidslimiet" is gepasseerd, gebruikt de SLIF informatie van het navigatiesysteem om de bestuurder te informeren over eventueel daarna geldende snelheidslimieten. Voor sommige delen van snelwegen in Duitsland gelden geen snelheidslimieten In dat geval toont de SLIF een verkeersbord "einde snelheidslimiet" zolang geen ander snelheidslimietbord wordt gepasseerd.