Instructieboekje, auto handleidingen

Onderbrekingsschakelaar hoogspanningsaccu

De hoogspanningsuitschakelprocedure schakelt de stroom uit van de hoogspanningsaccu na een botsing of wanneer er hard tegen uw auto aangestoten wordt.

  1. Druk op de START/STOP-knop om het contact uit te zetten.
  2. Trap het rempedaal in en druk op de START/STOP-knop.
  3. Als uw auto na deze procedure nog geen stroom heeft, herhaalt u stap 1 en 2 maximaal tweemaal.
N.B.:  Tijdens dit proces detecteert uw auto of het elektrisch systeem veilig is en wordt het systeem opnieuw geactiveerd. Zodra uw auto vaststelt dat het elektrisch systeem veilig is, kunt u uw auto zoals gewoonlijk starten door de contactsleutel te draaien of door het rempedaal in te trappen terwijl u op de START/STOP-knop duwt.

N.B.:  Neem contact op met een erkende dealer als uw auto niet opnieuw wordt geactiveerd nadat u de sleutelprocedure driemaal geprobeerd hebt.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

    WAARSCHUWINGLaat de accu uitsluitend door een erkende monteur voor elektrische auto's onderhouden. Ondeskundigheid kan letsel of de dood tot gevolg hebben. N.B.:  De hoogspanningsaccu is onderhoudsvrij.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Versnellingsbak

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Storing in en resetten van de afstandsbediening

    Na het losnemen en weer aansluiten van de accukabels, het vervangen van de batterij van de afstandsbediening of een storing in de afstandsbediening kan de auto niet meer met de afstandsbediening ontgrendeld, vergrendeld en gelokaliseerd worden. Steek eerst de mechanische sleutel (ondergebracht in de afstandsbediening) in het slot om de auto te ontgrendelen. Plaats de elektronische sleutel in de lezer. Zet het contact aan door op "START/ STOP" te drukken.