Instructieboekje, auto handleidingen

Stoelkoeling

De stoelkoeling werkt alleen als de motor draait.

Stoelkoeling

Druk op het symbool van de stoelkoeling op het aanraakscherm om door de verschillende instellingen voor koelen te navigeren of om deze uit te zetten. Koudere instellingen worden aangeduid met meer indicatielampjes.

N.B.:  Na 60 minuten wordt de stoelkoeling uitgeschakeld. Druk op het symbool van de stoelkoeling om de stoelkoeling in te schakelen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Stoelverwarming

    WAARSCHUWING Mensen die geen pijn op hun huid kunnen voelen als gevolg van hoge leeftijd, chronische ziekte, diabetes, ruggengraatletsel, medicatie, alcoholgebruik, uitputting of andere fysieke omstandigheden moeten voorzichtig omgaan met de stoelverwarming. De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperatuur brandwonden veroorzaken, met name indien ze gedurende langere tijd gebruikt wordt. Plaats niets op de stoel dat mogelijk warmte-isolerend is, zoals een deken of een kussen. Hierdoor kan de stoelverwarming oververhit raken. Steek geen spelden, naalden of andere puntige voorwerpen door de stoelbekleding. Dit beschadigt het verwarmingselement, waardoor de stoelverwarming oververhit kan raken. Een oververhitte stoel kan ernstig persoonlijk letsel veroorzaken.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Extra voedingsaansluitingen

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Extra stevig aantrekken

    U kunt, indien nodig, de parkeerrem extra stevig aantrekken. Dit gebeurt door de hendel A langer te bedienen, tot de melding "Parkeerrem maximaal aangetrokken" op het display verschijnt en er een geluidsignaal klinkt. Het extra stevig aantrekken van de parkeerrem is noodzakelijk in de volgende omstandigheden: wanneer een caravan of aanhanger aan de auto is gekoppeld en de automatische bediening is geactiveerd, terwijl u de parkeerrem handmatig bedient, wanneer de hellingcondities vermoedelijk zullen variëren terwijl de auto stilstaat (bijvoorbeeld wanneer de auto vervoerd wordt op een boot of trailer, of bij slepen). In het geval van een aangekoppelde aanhanger, wanneer de auto beladen is of op een steile helling staat, dient u de parkeerrem extra stevig aan te trekken, bij het parkeren de voorwielen naar de stoeprand te sturen en een versnelling in te schakelen.