Instructieboekje, auto handleidingen

Stuurwielslot - Auto's met: Keyless Entry en startknop

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Motor starten en stoppen / Stuurwielslot - Auto's met: Keyless Entry en startknop

Uw auto heeft een elektronisch bestuurd stuurwiel dat automatisch wordt bediend.

Het stuurwiel wordt vergrendeld kort nadat u de auto hebt geparkeerd en de passieve sleutel zich buiten de auto bevindt, ongeacht of u de auto vergrendelt.

N.B.:  Het stuurwiel wordt niet vergrendeld wanneer het contact aan staat of de auto beweegt.

Stuur ontgrendelen

Het stuurwiel wordt ontgrendeld wanneer het systeem een geldige passieve sleutel in uw auto detecteert. Als het stuurwiel opnieuw wordt vergrendeld, zet het contact dan aan om het stuurwiel te ontgrendelen.

N.B.:  U moet het stuurwiel misschien een beetje draaien om het te ontgrendelen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Stuurwielslot - Auto's zonder: Keyless Entry en startknop

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Een benzinemotor starten

    Wanneer u de motor start, stijgt het stationair toerental. Dit helpt om de motor op te warmen. Als het toerental voor stationair draaien niet automatisch afneemt, laat u uw auto door een erkende dealer controleren.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van een Bluetooth-telefoon

    Het handsfree-systeem maakt het mogelijk uw mobiele telefoon te gebruiken zonder dat u deze vast hoeft te houden. Dit systeem ondersteunt Bluetooth. Bluetooth is een draadloos systeem waarmee de mobiele telefoon contact legt met het handsfree-systeem zodat er gesprekken kunnen worden gevoerd.