Instructieboekje, auto handleidingen

Stuurwielslot - Auto's zonder: Keyless Entry en startknop

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Motor starten en stoppen / Stuurwielslot - Auto's zonder: Keyless Entry en startknop

WAARSCHUWING

Controleer altijd voordat u probeert uw auto in beweging te brengen of het stuurslot is uitgeschakeld.

Het stuur vergrendelen
  1. Haal de sleutel uit het contact.
  1. Draai het stuurwiel enigszins om de vergrendeling te ontgrendelen.
Stuur ontgrendelen
  1. Steek de sleutel in het contactslot.
  1. Zet de sleutel in stand I.
N.B.:  U moet het stuurwiel misschien een beetje draaien om het te ontgrendelen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Sleutelloos starten

    N.B.:  Het systeem werkt misschien niet wanneer de passieve sleutel zich dicht bij metalen voorwerpen of elektronische apparaten bevindt, zoals sleutels of een mobiele telefoon. N.B.:  Om het contact aan te zetten en de motor te starten, moet zich een geldige passieve sleutel in uw auto bevinden. Contact aanzetten  Druk eenmaal op de startknop zonder met uw voet het rem-of koppelingspedaal aan te raken. Deze bevindt zich op het instrumentenpaneel in de buurt van het stuurwiel. Alle elektrische circuits en accessoires zijn operationeel en de waarschuwings- en controlelampen branden.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Stuurwielslot - Auto's met: Keyless Entry en startknop

    Uw auto heeft een elektronisch bestuurd stuurwiel dat automatisch wordt bediend.Het stuurwiel wordt vergrendeld kort nadat u de auto hebt geparkeerd en de passieve sleutel zich buiten de auto bevindt, ongeacht of u de auto vergrendelt. N.B.:  Het stuurwiel wordt niet vergrendeld wanneer het contact aan staat of de auto beweegt.

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Middenarmsteun

    De middenarmsteun bevat twee opbergvakken. Opbergvakken Toegang tot het grote opbergvak: druk op de knop 1 en til het deksel op. Toegang tot het kleine opbergvak (onder de klep van de armsteun): druk op de knop 2 en til de klep op.