Instructieboekje, auto handleidingen

Systeeminstellingen

  1. Druk op de MENU toets.
  1. Selecteer de optie SYNC-instellingen en druk op de toets OK.
  1. Scrol om een van de volgende opties te selecteren:
Menu-item  Actie en omschrijving 
Bluetooth aan Deze optie in- of uitschakelen om de Bluetooth-interface van het systeem in of uit te schakelen. Selecteer deze optie druk vervolgens op de toets OK om de status van de optie te wijzigen. 
Standaard inst. Bij deze selectie wordt uw geïndexeerde informatie (telefoonboek, oproeplijsten, tekstberichten en gekoppelde apparaten) niet gewist.  Selecteer deze optie en bevestig wanneer dat wordt gevraagd in het display van de audioeenheid. Terugkeren naar de standaardinstellingen. 
Volledige reset Alle informatie die op het systeem is opgeslagen (telefoonboek, oproeplijsten, tekstberichten en gekoppelde apparaten) volledig wissen en naar de standaardinstellingen terugkeren.  Selecteer deze optie en bevestig wanneer dat wordt gevraagd in het display van de audioeenheid. Het display duidt aan wanneer dit voltooid is en het systeem keert terug naar het vorige menu. 
Install. in SYNC Gedownloade applicaties of software-updates installeren.  Selecteer deze optie en bevestig wanneer dat wordt gevraagd in het display van de audioeenheid. Er moet een geldige SYNC-applicatie of -update op de USB-drive beschikbaar zijn om de installatie met succes te kunnen voltooien. 
Systeeminfo. Het versienummer en serienummer van het systeem weergeven.  Druk op de toets OK om te selecteren. 
Spraakinstell. Het submenu voor spraakinstellingen bevat verschillende opties.   
USB doorzoeken De actuele menustructuur van het verbonden USB-apparaat doorzoeken. Druk op de toets OK en gebruik de pijlen omhoog en omlaag om door de mappen en bestanden te scrollen. Gebruik de pijlen naar link en rechts om een map te openen en sluiten. Media-inhoud in dit menu kan direct voor afspelen geselecteerd worden. 

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Bluetooth-apparaten

    Dit menu biedt toegang tot uw Bluetooth-apparaten. Gebruik de pijltoetsen om door de menu-opties te scrollen. Via het menu kunt u apparaten toevoegen, verbinden en verwijderen en een mobiele telefoon als primaire telefoon instellen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Toepassingen en diensten SYNC

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Veiligheidsmaatregelen bij het vervangen van lampen

    Zorg dat er geschikte lampen beschikbaar zijn voor noodgevallen (zie "Wattage lamp" voor meer informatie) Zet, voordat u lampen gaat vervangen, de motor uit op een veilige plaats, trek de parkeerrem stevig aan en haal de minpool ( ) van de accu los. WAARSCHUWING Vervangen van gloeilampen Zet, voordat u lampen gaat vervangen, de parkeerrem stevig vast en controleer of het contact in stand LOCK staat om te voorkomen dat de auto plotseling in beweging komt, dat u zich verbrandt of dat u een schok krijgt.