Instructieboekje, auto handleidingen

SYNC gebruiken met telefoon

 Handsfree bellen is een van de hoofdfuncties van SYNC.Ondadnks dat het systeem een verscheidenheid aan functies ondersteunt, zijn veel functies afhankelijk van de mobiele telefoon zelf.

De meeste mobiele telefoons met de draadloze Bluetooth-technologie ondersteunen de volgende functies:
  • Een inkomend gesprek beantwoorden.
  • Een gesprek beëindigen.
  • De privacy-modus gebruiken.
  • Een nummer kiezen.
  • Opnieuw kiezen.
  • Melding gesprek in wacht.
  • Beller-ID.
Andere functies zoals het versturen van een tekstbericht (sms) met behulp van Bluetooth en Automatic phonebook download (telefoonboek automatisch downloaden) zijn telefoonafhankelijke functies. Zie de handleiding van uw mobiele telefoon of ga naar uw lokale Ford website om de compatibiliteit van het toestel te controleren.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Spraakherkenning gebruiken

Dit systeem helpt u bij de bediening van veel functies m.b.v. spraakcommando's. Zo kunt u uw handen aan het stuurwiel houden en uw aandacht op de weg voor u gevestigd houden. Een spraaksessie starten

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Mobiele telefoon voor het eerst koppelen

Door uw mobiele telefoon draadloos te verbinden met het systeem kunt u handsfree bellen en gebeld worden. N.B.:  Schakel het contact en de radio in. N.B.:  Druk op de pijl omhoog of omlaag op uw audiosysteem om door de menu's te scrollen. Zorg dat de Bluetooth-functie op uw mobiele telefoon ingeschakeld is voordat het zoeken wordt gestart. Raadpleeg zo nodig de handleiding van het apparaat. Druk op de toets PHONE. Als het display van de audio-unit aangeeft dat geen telefoons zijn gekoppeld, selecteert u de optie Toevoegen. Wanneer een bericht voor het beginnen met koppelen in het display van de audio-unit wordt weergegeven, zoekt u naar SYNC op uw mobiele telefoon om de koppelingsprocedure te starten. Selecteer SYNC op uw mobiele telefoon. Wacht tot de pincode verschijnt op het telefoondisplay. Vergelijk de pincode op de telefoon met de pincode op het audiodisplay, en accepteer het verzoek op het display van de mobiele telefoon en het voertuig. Het display geeft aan wanneer de koppeling is voltooid. N.B.:  In sommige gevallen wordt u gevraagd om een pincode in te voeren op uw telefoon. Voer dan de pincode van zes tekens die verschijnt op het audiodisplay, in op uw telefoon. Het display geeft aan wanneer de koppeling is voltooid.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de toetsen op het stuurwiel