Instructieboekje, auto handleidingen

Telefoon

WAARSCHUWING

Afleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kan afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.

Controleer de compatibiliteit van uw apparaat op de website van Ford voor uw regio.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Airconditioning

Klimaatregeling is optioneel voor uw auto. Raak de klimaattoets op het aanraakscherm aan voor toegang tot de functies voor klimaatregeling. Afhankelijk van het model en optiepakket van uw auto kan uw scherm voor klimaatregeling er anders uitzien dan één van de onderstaande schermen. Op uw scherm zijn wellicht niet alle weergegeven functies beschikbaar.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Uw mobiele telefoon voor het eerst koppelen

Ga naar het instellingenmenu van uw mobiele telefoon en schakel Bluetooth in.   Selecteer de telefoonoptie in de functiebalk.

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Programma's Sport en Sneeuw

Deze twee specifieke programma's vullen de automatische werking aan onder bijzondere rijomstandigheden. Programma Sport "S" Druk op de toets "S" als de motor is gestart. Het schakelprogramma maakt dan automatisch een dynamische rijstijl mogelijk.