Instructieboekje, auto handleidingen

Verwarmde ruiten en spiegels

N.B.:  Zorg dat de motor draait vooraleer de verwarmde ruiten te bedienen.

Verwarmde achterruit

Missing Image   Druk op de knop om een dunne laag ijs of condens van de verwarmde achterruit te verwijderen.De verwarmde achterruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld. Druk nogmaals op de knop om het systeem uit te schakelen.

N.B.:  Gebruik geen scheermesjes of andere scherpe voorwerpen om de binnenkant van de verwarmde achterruit stickervrij of schoon te maken.De voertuiggarantie dekt geen schade aan de verwarmingsdraden van de verwarmde achterruit.

Verwarmde buitenspiegels

Als u de verwarmde achterruit aanzet, worden de verwarmde buitenspiegels ingeschakeld.

N.B.:  Gebruik geen krabber om de spiegels ijsvrij te maken en verstel het spiegelglas niet als het is vastgevroren.

N.B.:  Reinig het spiegelhuis of spiegelglas niet met agressieve schuurmiddelen, brandstof of andere reinigingsmiddelen op petroleumbasis.

Verwarmde voorruit

Missing Image   Druk op de knop om een dunne laag ijs of mist van de voorruit te verwijderen.De verwarmde voorruit wordt na een korte tijd uitgeschakeld.

N.B.:  Zorg dat de motor draait voordat u de verwarmde voorruit inschakelt.

N.B.:  Het systeem werkt niet als de accu bijna leeg is.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Tips voor de klimaatregeling in het interieur

    Algemene tips N.B.:  Wanneer de luchtrecirculatiestand langdurig wordt ingeschakeld, kunnen de ruiten beslaan. N.B.:  Rijd niet met het systeem uitgeschakeld of met voortdurend ingeschakelde luchtrecirculatie om ophoping van vocht in de auto te voorkomen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Extra verwarming

    WAARSCHUWINGU wordt geadviseerd om het verwarmingssysteem na een botsing te laten controleren door een gekwalificeerd monteur. Als u deze instructie negeert, kan dat letsel of de dood tot gevolg hebben. Gebruik de standkachel niet in tankstations of in de buurt van bronnen van brandbare dampen, in een stoffige omgeving of in gesloten ruimtes. Dit kan leiden tot ernstige of dodelijke verwondingen.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Adviezen

    KinderzitjesDe onjuiste bevestiging van een kinderzitje brengt de veiligheid van het kind in gevaar bij een aanrijding. Controleer of er geen veiligheidsgordel of gesp van de veiligheidsgordel onder het kinderzitje zit; dat zou de stabiliteit van het zitje in gevaar kunnen brengen.