Instructieboekje, auto handleidingen

Verwarmde stoelen

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Achterbank

N.B.:  Uw auto kan opgesplitste rugleuningen hebben die u individueel moet inklappen. N.B.:  Zorg dat de middelste veiligheidsgordel is losgemaakt voordat u de rugleuning inklapt.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Voorstoelen

WAARSCHUWINGMensen die geen pijn op hun huid kunnen voelen als gevolg van hoge leeftijd, chronische ziekte, diabetes, ruggengraatletsel, medicatie, alcoholgebruik, uitputting of andere fysieke omstandigheden moeten voorzichtig omgaan met de stoelverwarming. De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperatuur brandwonden veroorzaken, met name indien ze gedurende langere tijd gebruikt wordt. Plaats niets op de stoel dat mogelijk warmte-isolerend is, zoals een deken of een kussen. Hierdoor kan de stoelverwarming oververhit raken. Steek geen spelden, naalden of andere puntige voorwerpen door de stoelbekleding. Dit beschadigt het verwarmingselement, waardoor de stoelverwarming oververhit kan raken. Een oververhitte stoel kan ernstig persoonlijk letsel veroorzaken. Doe het volgende niet: Zware voorwerpen op de stoel plaatsen. De stoelverwarming inschakelen indien water of een andere vloeistof op de stoel is gemorst. Laat de stoel grondig drogen. N.B.:  De stoelverwarming werkt alleen als de motor draait. Druk op het symbool van de stoelverwarming om door de verschillende verwarmingsinstellingen te navigeren of om deze uit te zetten. Warmere instellingen worden aangeduid met meer indicatielampjes.

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Handbediende follow me home-verlichting

Deze functie zorgt ervoor dat na het afzetten van het contact de dimlichten nog even blijven branden om het uitstappen in het donker te vergemakkelijken. Inschakelen Geef binnen 1 minuut na het afzetten van het contact een "lichtsignaal" met de lichtschakelaar. Geef nogmaals een "lichtsignaal" om de functie uit te schakelen.