Instructieboekje, auto handleidingen

Zitplaatsen achterin

WAARSCHUWING

Mensen die geen pijn op hun huid kunnen voelen als gevolg van hoge leeftijd, chronische ziekte, diabetes, ruggengraatletsel, medicatie, alcoholgebruik, uitputting of andere fysieke omstandigheden moeten voorzichtig omgaan met de stoelverwarming. De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperatuur brandwonden veroorzaken, met name indien ze gedurende langere tijd gebruikt wordt. Plaats niets op de stoel dat mogelijk warmte-isolerend is, zoals een deken of een kussen. Hierdoor kan de stoelverwarming oververhit raken. Steek geen spelden, naalden of andere puntige voorwerpen door de stoelbekleding. Dit beschadigt het verwarmingselement, waardoor de stoelverwarming oververhit kan raken. Een oververhitte stoel kan ernstig persoonlijk letsel veroorzaken.

Doe het volgende niet:

  • Zware voorwerpen op de stoel plaatsen.
  • De stoelverwarming inschakelen indien water of een andere vloeistof op de stoel is gemorst. Laat de stoel grondig drogen.
N.B.:  De stoelverwarming werkt alleen als de motor draait.

De bedieningselementen voor de verwarming van de achterbank bevinden zich op de achterkant van de middenconsole.

Zitplaatsen achterin

Druk op het symbool van de stoelverwarming om door de verschillende verwarmingsinstellingen te navigeren of om deze uit te zetten. Warmere instellingen worden aangeduid met meer indicatielampjes.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Voorstoelen

    WAARSCHUWINGMensen die geen pijn op hun huid kunnen voelen als gevolg van hoge leeftijd, chronische ziekte, diabetes, ruggengraatletsel, medicatie, alcoholgebruik, uitputting of andere fysieke omstandigheden moeten voorzichtig omgaan met de stoelverwarming. De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperatuur brandwonden veroorzaken, met name indien ze gedurende langere tijd gebruikt wordt. Plaats niets op de stoel dat mogelijk warmte-isolerend is, zoals een deken of een kussen. Hierdoor kan de stoelverwarming oververhit raken. Steek geen spelden, naalden of andere puntige voorwerpen door de stoelbekleding. Dit beschadigt het verwarmingselement, waardoor de stoelverwarming oververhit kan raken. Een oververhitte stoel kan ernstig persoonlijk letsel veroorzaken. Doe het volgende niet: Zware voorwerpen op de stoel plaatsen. De stoelverwarming inschakelen indien water of een andere vloeistof op de stoel is gemorst. Laat de stoel grondig drogen. N.B.:  De stoelverwarming werkt alleen als de motor draait. Druk op het symbool van de stoelverwarming om door de verschillende verwarmingsinstellingen te navigeren of om deze uit te zetten. Warmere instellingen worden aangeduid met meer indicatielampjes.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Stoelen met klimaatregeling

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Systeemstatus MyKey controleren

    U kunt informatie over de geprogrammeerde MyKey(s) opzoeken via de stuurbediening van het informatiedisplay. Om informatie over geprogrammeerde MyKey(s) te vinden, drukt u de linker pijltoets in om naar het hoofdmenu te gaan en bladert u naar:  Mededeling  Omschrijving  Instellingen Druk op de toets OK.  MyKey Druk op de toets OK.  Selecteer het volgende:  MyKey traject Registreert de afstand als bestuurders een MyKey gebruiken. U kunt de totale afstand alleen verwijderen door uw MyKeys met een admin-sleutel te wissen. Als afstanden niet zoals verwacht worden opgeteld, dan gebruikt de beoogde gebruiker geen MyKey of heeft iemand met een admin-sleutel de MyKey onlangs gewist en een nieuwe gemaakt.  {0} MyKeys Wijst op het aantal MyKeys die voor uw auto zijn geprogrammeerd. Gebruik deze functie om te kijken hoeveel MyKeys er zijn voor uw auto en te zien wanneer een MyKey is verwijderd.  {0} Admin Keys Hier wordt aangeduid hoeveel admin-sleutels er voor uw auto geprogrammeerd zijn. Gebruik deze functie om vast te stellen hoeveel onbeperkte sleutels er voor uw auto zijn en of een extra MyKey is geprogrammeerd.